ro
 

Știri

Festival Internaţional de Dans Tradiţional şi Târg de Toamnă 2013
17.09.2013

La sfâşitul săptămânii (21-22 septembrie), Sfântu Gheorghe va fi pentru a doua oară, gazda Festivalului Internaţional de Dans Tradiţional şi a Târgului de Toamnă.

Restricţii de circulaţie
17.09.2013

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoştinţa locuitorilor că datorită pregătirilor pentru Festivalul Internaţional de Dans Tradiţional şi Târg de Toamnă, începând de joi, 19 septembrie, ora 18 centrul oraşului va fi închis circulaţiei auto...

La startul Galopului Naţional, patru reprezentanţi ai Ţinutului Secuiesc
16.09.2013

Echipa de organizare a Galopiadei Secuieşti se pregăteşte cu mare entuziasm pentru Galopul Naţional, şi emoţiile sunt multiplicate de faptul că miza de la concursul hipic din Budapesta este foarte mare: Ţinutul Secuiesc este reprezentat la cursă de către patru călăreţi din patru aşezări, şi toţi vor să obţină rezultate remarcabile.

Lucrări de toamnă
16.09.2013

Sunt multe de făcut, încă, dar oraşul se înfrumuseţează la fiecare pas

Chiar cu sosirea toamnei, la Sfântu Gheorghe, lucrările de modernizare infrastructurală se desfăşoară pe mai multe fronturi. Pe mai multe străzi din oraş s-a realizat deja schimbarea reţelei de apă şi canalizare, modernizarea iluminatului public, totodată lucrându-se şi la construirea, amenajarea şi modernizarea parcărilor şi a trotuarelor.

Anul viitor vor începe lucrările de reabilitare la Cinematograful Arta
16.09.2013

În primăvara anului viitor vor demara lucrările de reabilitare a Cinematografului Arta din Sfântu Gheorghe unde, pe lângă cele două săli de cinema, şi Teatrul Andrei Mureşanu îşi va găsi loc, astfel rezolvându-se în parte problema sediilor instituţiilor culturale de la noi din oraş.

Până miercuri nu se fac buletine
11.09.2013

Aducem la cunoștința locuitorilor municipiului Sfântu Gheorghe că în perioada 12-17 septembrie 2013, vor fi desfășurate activități specifice modificării bazei de date, ca urmare în perioada respectivă în cadrul Serviciului Public de Evidență a Persoanelor Sfântu Gheorghe, nu vor fi imprimate cărți de identitate.

Se îmbunătăţesc serviciile sociale
27.08.2013

„Cine este cinstit, este sprijinit şi de Primărie”

Despre o aşetzare şi despre comunitatea acelei aşezări se pot stabili o multitudine de însuşiri şi trăsături în baza modului în care tratează problemele lor sociale, şi cum operează sistemele sociale.

Despre poliţia locală, pe scurt
27.08.2013

După reorganizarea Poliţiei Comunitare, Poliţia Locală a luat fiinţă la data de 1 ianuarie 2011, devenind instituţie publică de interes local, cu personalitate juridică distinctă. Această instituţie publică este subordonată Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe.