ro
 

Știri

La Sfântu Gheorghe, anul nou va fi salutat printr-un eveniment de amploare
18.12.2013

Toţi cei care, în ultimii patru ani şi-au luat rămas bun de la vechiul an în Piaţa Libertăţii, ştiu că la Sfântu Gheorghe, sosirea noului an se sărbătoreşte cu Balul stradal. Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe şi Biroul de organizare a Zilelor Sfântu Gheorghe, şi în acest an, doresc să facă memorabilă ultima zi a anului...

Miercuri, în centrul oraşului Sfântu Gheorghe, se deschide Târgul de Crăciun
17.12.2013

Între 18-24 decembrie în Piața Libertății la târgul devenit deja tradiţional, şaizeci de comercianţi îşi oferă produsele - alături de produsele meşteşugăreşti şi de artizanat, la târg se vor putea găsi şi creaţii de artă industrială, jucării, cărţi, săpunuri hand-made, ornamente şi cadouri, cât şi bunătăţi specifice acestei sărbători.

Sala Kamara va fi achiziţionată
17.12.2013

Bugetul local al Municipiului Sfântu Gheorghe a suferit noi rectificări – domnul primar  – Antal Árpád András a spus că încasările oraşului au crescut cu 28.000 de lei, astfel bugetul ajungând la valoarea de 122.622.330 de lei.

A fost înfiinţat fondul pentru proiecte de tineret
16.12.2013

În şedinţa extraordinară de săptămâna trecută a Consiliului Local, s-a adoptat în unanimitate hotărârea prin care s-a stabilit faptul că, începând de anul viitor, asociaţiile de tineret de la noi din oraş vor primi sprijin mult mai însemnat, deoarece, în ultimii ani, această sferă s-a consolidat foarte mult.

La Târgul de Crăciun din acest an, s-au prezentat aproape o sută de comercianţi
11.12.2013

În acest an, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, organizează Târgul de Crăciun în perioada 18–24 decembrie. Termenul limită pentru înscrieri a fost data de 4 decembrie.

Patinoarul şi-a deschis porţile
09.12.2013

Posibilităţi de recreaţie la Şugaş Băi

Încet, încet soseşte iarna, şi cu încă o ninsoare bună, la Şugaş Băi va exista posibilitatea de schiere. Centrul de recreere şi tratament, care a fost predat anul trecut, şi care din luna octombrie a acestui an este administrat de societatea Trist SRL, îi aşteaptă pe cei care doresc să fie răsfăţaţi.

Oraşul se pregăteşte de Crăciun
28.11.2013

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe amplasează şi în acest an o coroană de Advent în centrul oraşului, se vor aprinde luminile de Crăciun, şi va fi organizat Târgul de Crăciun.