ro
 

Știri

S-au finalizat lucrările la sala de sport
03.02.2014

Joi a avut loc ședința ordiară a Consiliului Local, la care au participat toți consilierii. În cadrul ședinței, consilierii au decis în legătură cu construirea locuințelor de serviciu pe strada Borviz, locuințe care, ulterior vor fi incluse în Programului “Vino acasă!”.

2014-02-03: Anul sunetului și al cuvântului – raport anual
03.02.2014

Muzică altundeva – Muzică peste tot, Textul în spații publice, Concerte în Grădina Muzeului, Ceainăria Culturală, Festivalul de arte contemporane pulzArt  - răsfoiește și vezi ce s-a întâmplat în 2013,  Anul Sunetului și al Cuvântului, în Sfântu Gheorghe – Capitala Culturală a Ținutului Secuiesc!

Cursuri pentru gestionarea proceselor de migraţie
31.01.2014

Urmare a discuţiilor din focus-group-urile organizate anul trecut în luna noiembrie, având drept temă migraţia, în data de 20 ianuarie anul curent, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a organizat un nou eveniment în cadrul proiectului– SEEMIG-Gestionarea migraţiei şi a efectelor migraţiei în Europa de Sus-Est.

La Sfântu Gheorghe, schimbarea anului cultural – accentul va fi pus pe joc
29.01.2014

La Sfântu Gheorghe, seria de evenimente din Anul Sunetului și al Cuvântului s-a încheiat în mod oficial, iar prin spectacolul „Hamlet” al Teatrului Tamási Áron, de marți seara, în mod simbolic s-a predat ștafeta Anului Jocului.

2014-01-22: Municipiul Sfântu Gheorghe continuă „lupta” pentru Orașul Reciclării 2014
22.01.2014

Eco-Rom Ambalaje, compania deţinătoare a licenţei “Punctul Verde” în România şi cea mai importantă organizaţie de preluare de la agenţii economici a obligaţiei de reciclare şi valorificare a deşeurilor de ambalaje, a lansat, sub patronajul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, cea de-a doua ediție a competiției ”Orașul Reciclării” adresată primăriilor de municipiu.

Se construieşte Parcul Industrial
20.01.2014

În cadrul conferinţei de presă, domnul primar Antal Árpád András a declarat că, în scurt timp, la Câmpul Frumos care din punct de vedere administrativ aparţine de Sfântu Gheorghe, vor începe lucrările de construcţie la cel mai mare parc industrial din Ţinutul Secuiesc.

Bugetul orașului va fi mai bogat cu zece milioane de euro
20.01.2014

În ultimii câţiva ani, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a reuşită să câştige proiecte europene cu valoare de peste mai multe zeci de milioane de euro, marea majoritate fiind proiecte pentru investiţii în infrastructură.

Piaţa Kálvin va fi reînnoită
20.01.2014

2014 fiind an comemorativ „Jean Calvin”, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a decis să reabiliteze Piaţa Kálvin din faţa Bisericii Reformate Cetate – a declarat administratorul public, domnul Czimbalmos Kozma Csaba.