ro
 

Știri

Lucrările la creşă avansează într-un ritm bun
11.11.2013

Lucrările de reabilitare şi modernizare ale clădirii monument cu o vechime de 101 ani de pe strada Kós Károly, cunoscută sub numele de Vilă Elveţiană, şi care va găzdui o creşă modernă,  sunt în prima fază -  am aflat de la domnul Tankó Vilmos, directorul Direcţiei de Dezvoltare Comunitară.

Se poate solicita ajutorul pentru încălzirea locuinţei
11.11.2013

La fel ca şi în anii precedenţi, şi în acest an, în Sfântu Gheorghe, solicitările pentru ajutorul de încălzire a locuinţei sunt primite şi operate de către Direcţia de Dezvoltare Comunitară.

Copiii au posibilitatea, din nou, să încerce gratuit parcul de aventură de la Şugaş Băi
08.11.2013

Sâmbătă, 9 noiembrie, între orele 11,00 – 17,00, copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani au posibilitatea să încerce distracţiile pe care le oferă parcul de aventură construit de curând în pădurea de la Şugaş Băi.

Mai mulţi bani în bugetul oraşului
04.11.2013

În ultima zi a lunii octombrie, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe s-a întrunit, fiind prezenţi toţi  cei 21 de consilieri. Şedinţa a început cu rectificarea bugetului municipiului, multor instituţii subordonate alocându-se suplimentări de buget pentru cheltuieli materiale şi de personal.

Bursa Sfântu Gheorghe
04.11.2013

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe acordă bursele de excelenţă Sfântu Gheorghe elevilor din anul terminal de la unităţile de învăţământ liceal din Municipiul Sfântu Gheorghe care au obţinut rezultate foarte bune la învăţătură generală.

Elevii eminenţi vor fi premiaţi
01.11.2013

Şi în acest an, elevii din Sfântu Gheorghe pot aplica pentru burse de merit, iar termenul de depunere al documentaţiei complete este 13 noiembrie.

Lucrările din oraş se desfăşoară într-un ritm mai alert
30.10.2013

Până când vremea permite, firmele vor lucra la reabilitarea infrastructurii din Sfântu Gheorghe, iar lucrările din unele străzi vor fi finalizate anul acesta. Despre acestea a vorbit managerul oraşului, domnul  Czimbalmos-Kozma Csaba.

Centrul de tratament este al unei societăţi private
30.10.2013

Conducerea oraşului a decis să dea Centrul de tratament de la Şugaş Băi în administrarea unei societăţi private.