ro
 

Știri

2014-02-03: Personalitățile orașului Sfântu Gheorghe – 391 de destine
14.02.2014

Cea de-a noua publicație editată de Editura „Sepsiszentgyörgy” este o colecție de 391 de biografii ale unor personalități ale orașului Sfântu Gheorghe, încă din secolul al XVI–lea, carte redactată de istoricul local Demeter Lajos.

Sala de sport a Liceului „Berde Áron” a fost inaugurată la un concurs de fotbal
12.02.2014

Începând de azi, Liceul Tehnologic Economic Administrativ „Berde Áron” are sală proprie de sport. În cadrul festivităților de inaugurare din data de 12 februarie au avut loc două evenimente sportive speciale: municipalitatea, presa și echipa elevilor școlii au participat la un meci amical de fotbal de sală.

Programul de reabilitare termică a blocurilor
11.02.2014

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoştinţa celor interesaţi Dispoziţia primarului municipiului, referitoare la condiţiile de înscriere în programul local privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe situate în municipiul Sfântu Gheorghe.

Pentru spații verzi mai frumoase
10.02.2014

Cererile Asociațiilor de Proprietari care doresc să participe la programul de îngrijire a spațiilor verzi din jurul blocurilor, se pot depune până la data de 15 martie, la Compartimentul Relații cu Publicul, Informații și Registratură din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe.

Scopul: elaborarea unor politici eficiente pentru gestionarea migraţiei
10.02.2014

În perioada 27 - 30 ianuarie 2014, delegaţia Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a participat la a cincea întâlnire organizată în cadrul proiectului SEEMIG-Gestionarea migraţiei şi a efectelor migraţiei în Europa de Sus-Est,  întâlnire organizată la Sofia.

Băile Șugaș așteaptă schiorii
07.02.2014

Mulțumită ninsorilor și temperaturilor scăzute, iubitorii de schi sunt așteptați în continuare, în condiții optime, pe pistele de schi de la Șugaș Băi.

2014-02-07: Sfântu Gheorghe continuă luptă pentru titlul „Oraşul reciclării”, şi pentru a doua oară
07.02.2014

Şi în acest an, Sfântu Gheorghe îşi va măsura puterile cu alte oraşe, în ceea ce priveşte colectarea selectivă a deşeurilor, în cadrul concursului organizat de Eco-Rom Ambalaje.

Se vor reabilita mai multe străzi ale orașului
04.02.2014

Lucrările de reabilitare a străzilor din oraș vor continua și în acest an, municipalitatea dorind să le termine cât mai repede pe acelea care deja sunt în desfășurare, dar vor fi și lucrări noi, care vor începe în acest an.