ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

A fost ales noul logo al Zilelor Sfântu Gheorghe – ediţia a 25-a
07.03.2016

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a iniţiat un apel deschis pentru a primi proiecte de idei de logo pentru ediţia a 25-a a Zilelor Sfântu Gheorghe. Dintre cei treizecişiunu de persoane, care au trimis proiecte de idei, a fost ales logo-ul proiectat de Tamás Fésüs, designer rezident în Anglia, născut la Târgu Secuiesc.

Începând din martie funcționează sistemul pentru plata parcării cu telefonul mobil
01.03.2016

Șoferii din Sfântu Gheorghe beneficiază începând de 1 martie de cel mai modern, simplu de utilizat și comod sistem de plată a parcării. Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a decis să implementeze sistemul Tpark® pentru plata parcării cu telefonul mobil. Conducătorii auto vor avea posibilitatea să plătească taxa de parcare prin SMS și în curând de pe telefonul mobil printr-o aplicație specială.

 S-au finalizat lucrările la WC-ul public din Parcul Elisabeta
28.02.2016

Lucrările de reabilitare şi modernizare la WC-ul public din Parcul Elisabeta au ajuns la final, iar începând cu data de 29 februarie, acesta va fi funcţional vizitatorilor parcului. WC-ul public va fi deschis între orele 8,00–22,00. În locul WC-ului public vechi, deteriorat, s-a construit unul nou, modern, iar alături de toaletele publice pentru bărbaţi şi femei, s-au construit şi toalete pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii.

Program de întreţinere şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi din zona blocurilor
26.02.2016

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va continua şi în acest an să sprijine financiar activitatea asociaţiilor de proprietari, prin programul de întreţinere şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi din zona blocurilor.

Bonificaţie de 10% pentru plata cu anticipaţie
24.02.2016

Se acordă bonificaţie de 10% pentru plata cu anticipaţie, până la data de 31 martie 2016, a impozitului pe clădire, a impozitului pe teren şi a impozitului pe mijloacele de transport, datorat pe întregul an de către persoanele fizice şi juridice.

Confruntarea, imprevizibilul şi speranţa – Deschiderea „Anului imaginii”
24.02.2016

Anul tematic intitulat „Anul imaginii” a fost lansat în Sfântu Gheorghe cu o expoziţie care prezintă în premieră mondială o colecţie de fotografii realizate în Transilvania de către artistul-fotograf Sylvia Plachy, precum şi portrete ale protagoniştilor din filmul „Fiul lui Saul”.

Zilele Sfântu Gheorghe aniversează 25 de ani – Municipalitatea aşteaptă propuneri pentru logo
24.02.2016

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aşteaptă proiecte de idei de logo pentru ediţia a XXV-a a Zilelor Sfântu Gheorghe. Anul acesta, festivitatea de serbare a oraşului ajunge la cea de-a 25-a ediţie, ocazie cu care municipalitatea anunţă apel decreare logo. Tema centrală a logo-ului este cavalerul Sfântu Gheorghe învingând balaurul. www.sepsi.ro

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe aşteaptă propuneri pentru Titlul Onorific „Pro Urbe” pe anul 2016
17.02.2016

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe aşteaptă propuneri pentru Titlul Onorific „Pro Urbe” pe anul 2016, pentru acele personalități, persoane fizice, care au contribuit în  mod esențial la ridicarea prestigiului municipiului Sfântu Gheorghe în diferite arii de activitate „fără a aștepta recompense materiale şi aplauze”.