ro
 
Duminică, 07. Iulie 2024.

Sterilizarea câinilor la un preţ promoţional pentru încă două luni

23.10.2017

Informăm pe toţi deținătorii de câini de rasă fără pedigree și de câini care nu sunt de rasă pură, cu domiciliul stabil în Sfântu Gheorghe că pot solicita sterilizarea câinilor la un preț redus până la sfârșitul anului 2017. 

După cum am mai raportat, scopul sterilizării câinilor este controlul reproducerii lor de pe domeniul public sau privat, respectiv preîntâmpinarea răspândirii bolilor zoonotice (care se transmit de la animale la oameni) în municipiu.
Pentru aceasta, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a lansat un program de sterilizare a câinilor la preț promoțional, semnând contracte cu două cabinete veterinare.
Persoanele care doresc să beneficieze de reducere, trebuie să-și exprime dorința lor de participare în program la Registratura Primăriei, unde vor primi un bilet de trimitere pe care îl pot folosi la cele două cabinete veterinare pentru efectuarea sterilizării la preț redus.

Prin intermediul primăriei, persoanele, care își sterilizează câinii până la 31 decembrie 2017 la una dintre cele două cabinete veterinare de maj jos, vor beneficia de prețuri reduse aproape la jumătate, adică 65 lei pentru sterilizarea unui mascul, şi 100 lei pentru sterilizarea unei femele (prețul standard fiind în cazul unui mascul 130 lei, în cazul unei femele 225 lei):

  • Cabinetul Veterinar Anima (Dr. Bölöni Sándor), str. Váradi József nr. 30, tel.: 0745 980 138 
  • CMVI DR. DAN ANDRAS (Dán András), str. Gödri Ferenc nr. 23, tel.: 0745 015 327.

 
 


 

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.