ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din Sfântu Gheorghe
25.05.2018

S-a finalizat procedura de achiziție publică privind proiectarea și executarea lucrărilor de reabilitare a străzii Andrei Șaguna

A sosit utilajul de vopsire a marcajelor rutiere și au început lucrările de plombare a asfaltului pe străzile din oraș
25.05.2018

Au sosit utilaje noi de vopsire a marcajelor rutiere și, conform planurilor Primăriei, până sfârșitul verii marcajele rutiere de pe străzile orașului vor fi refăcute în totalitate.

Întâlnirea de la Viena a partenerilor participanţi în cadrul proiectului YOUMIG
21.05.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe participă împreună cu Institutul pentru Studierea Problemelor Minorităţilor Naţionale (Cluj-Napoca) în proiectul  internaţional Youmig- „Îmbunătăţirea capacităţilor instituţionale şi promovarea cooperării în vederea abordării impactului migraţiei transnaţionale a tinerilor”. În cadrul proiectului, între 8-10 mai a avut loc la Viena, Austria a patra întâlnire a partenerilor unde Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a fost reprezentată de către membrii echipei de implementare a proiectului.

Să respectăm natura şi când suntem în excursie
18.05.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe doreşte să înştiinţeze locuitorii despre anumite prevederi legate de excursiile în natură, în scopul ca acestea să se desfășoară nu doar în siguranţă, ci şi cu respectarea principiului de protecţie a mediului înconjurător.

Măsuri mai severe în legătură cu parcare pe trotuare
11.05.2018

Poliţia Locală din Sfântu Gheorghe a iniţiat o procedură mai severă, în cadrul căreia prima oară va avertiza, iar apoi va amenda conducătorii auto care îşi parchează autoturismele pe trotuare, împiedicând astfel circulaţia pietonilor. 

Se prezintă școlile din Sfântu Gheorghe
10.05.2018

Vineri, în data de 18 mai, Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe va găzdui Târgul Educaţional al liceelor teoretice şi profesionale din oraş. Acest eveniment anual, organizat pentru a treia oară îi aşteaptă cu drag pe cei interesaţi între orele 9 şi 15.

Va avea loc modelarea eventualelor modificări de trafic
09.05.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe se pregăteşte să depună proiect în cadrul Programului Operativ Regional până la sfârşitul lunii decembrie, cu scopul de a reduce emisiile de dioxid de carbon prin creşterea utilizării transportului public şi a metodelor alternative de circulaţie.
 

 Înregistrarea la programul „Vino Acasă” este din nou posibilă
07.05.2018

Termenul limită a predării dosarelor pentru solicitarea terenurilor de pe strada Borvíz, din cadrul programului „Vino Acasă” este 31 mai 2018. Solicitanţii îşi pot depune dosarele conţinând actele necesare la Biroul de Relaţii cu Publicul, Informaţii şi Registratură al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe.