ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

A avut loc prima verificare a ideilor de proiecte referitoare la lacul din cartierul Gării
18.04.2018

Miercuri, 18 aprilie, a avut loc prima ședință a Comisiei de evaluare în scopul de a verifica conformitatea cu regulamentul Concursului a proiectelor referitoare la reabilitarea lacului din cartierul Gării.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va implementa înăspriri cu privire la depozitarea molozului
18.04.2018

Depozitarea molozului provenit din lucrările de construcții și demolări este interzis pe teritoriul depozitului de pământ din spatele Jandarmeriei.





 

Începe reconstrucția iluminatului public pe strada Lunca Oltului
16.04.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va începe în următoarele zile lucrările de reconstrucție a iluminatului public pe strada Lunca Oltului, începând de la podul peste râul Olt până la ieșirea din oraș spre Miercurea Ciuc.

Interviu în legătură cu programul Inițiere în sport, partea VI: Petra Knežević Kolarevic, patinatoare profesionistă
16.04.2018

Programul pentru copii „Inițiere în Sport” din Arena Sepsi Sfântu Gheorghe a început la 2 octombrie 2017, iar în luna februarie 2018 acesta s-a completat cu cursurile de patinaj.  În cea de a șasea ediție ne-am întâlnit cu instructoarea de patinaj artistic de origine croată, recent alăturate echipei, Petra Knežević Kolarevic.  
 

Au început lucrările din acest an de reparare a drumurilor
13.04.2018

Anul acesta, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va finaliza lucrările complete de renovare a străzilor Grădinarilor și Rândunicii, precum și a străzii Tineretului. În același timp, vor fi începute lucrările și pe partea superioară a străzii Váradi József și pe străzile László Ferenc și Vulturilor.

Plombarea gropilor din străzile orașului. Soluții pentru problema găurilor
10.04.2018

Iarna și vremea rece afectează nu doar natura, ci și mediul nostru înconjurător. Așa este și în cazul străzilor orașului nostru. Odată cu sosirea vremii calde, apar nu doar primii muguri ai plantelor, ci și gropile mai mici și mai mari pe stradă. Locuitorii orașului au întâmpinat și ei probabil această problemă, însă primăria face tot posibilul să remedieze această situație. Gropile din străzile orașului sunt plombate chiar și în acest moment.

Patinatorii se mai pot bucura de patinoarul de lângă Arena Sepsi timp de o lună
30.03.2018

Patinoarul de lângă Arena Sepsi va fi deschis încă o lună, vor începe topirea gheții la sfârșitul lunii aprilie, și cu acea ocazie,  Sepsi ReKreatív va ține un „chef pe patine” de sfârșit de sezon. Patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi s-a deschis în 1 martie, și în ultimile 27 de zile au fost vândute 771 bilete pentru adulți și 550 bilete pentru copii.

Multi-Trans va avea sediu nou. În locul său va fi noul Centru Artistic
30.03.2018

„Este foarte probabil că acum are loc ultima întâlnire între conducerea orașului și reprezentanții mass mediei la sediul curent al companiei de transport public Multi-Trans, deoarece Guvernul Ungariei a decis să asigure un ajutor de 4 miliarde de forinți (aproximativ 13 milioane de euro) pentru construirea Centrului Artistic Sfântu Gheorghe în această locație” – a declarat primarul mun. Sfântu Gheorghe, Antal Árpád-András, la conferința de presă organizată joi.