ro
 

Știri

Aproape 200 de educatori au solicitat sprijin pentru achiziţionarea de dispozitive electronice
28.11.2020

Consiliul Local Sfântu Gheorghe sprijină cu sume de până la 1.500 de lei achiziționarea de laptopuri sau tablete pentru educatorii de grădiniță.

Căutăm colegi la cabinetul primarului şi ale viceprimarilor
27.11.2020

Ţi se pare atractiv și provocator să participi la procesele care afectează un întreg oraș?

Prima lună în funcţia de viceprimar al Municipiului Sfântu Gheorghe
25.11.2020

Vargha Fruzsina a prezentat într-o conferință de presă proiectele şi temele pe care le-a dezvoltat în această perioadă

Anul acesta, sărbătoarea Adventului va avea loc într-o formă diferită la Sfântu Gheorghe
25.11.2020

Două coroane uriaşe vor fi amplasate de Primărie în oraş

Posesorii de carduri pentru familii numeroase pot depune cererile pentru sprijinul în achiziţionarea de echipamente informatice
24.11.2020

Pe lângă profesori şi educatori, Primăria Sfântu Gheorghe sprijină şi posesorii de carduri pentru familiile numeroase în achiziționarea de computere desktop, laptopuri sau tablete necesare copiilor pentru învățarea online.

Educatorii din Sfântu Gheorghe pot depune cererile pentru programul de sprijinire a achiziționării de dispozitive electronice
23.11.2020

Primăria Sfântu Gheorghe a extins programul de sprijinire a achiziționării de echipamente informatice pentru educația la distanță către pedagogii de grădiniță. Educatorii care doresc să participe la program pot aplica până pe 27 noiembrie, ora 15.

Modificări în ceea ce priveşte abonamentele şi plata parcării pentru anul viitor
19.11.2020

Având în vedere că pe perioada stării de urgenţă, dar şi timp de mai multe luni în starea de alertă, plata parcării a fost suspendată la Sfântu Gheorghe, Primăria a hotărât să acorde o reducere persoanelor care aveau abonamente de parcare pentru acest an.

Ample lucrări de reabilitare a iluminatului public din Sfântu Gheorghe
19.11.2020

Primăria Sfântu Gheorghe a demarat în această toamnă ample lucrări de reabilitare a iluminatului public din zona de locuit cuprinsă între străzile Gen. Grigore Bălan – Lázár Mihály – 1 Decembrie 1918.