ro
 
Miercuri, 03. Iulie 2024.

Autobuze din oră în oră spre Şugaş Băi în weekenduri

26.01.2022

Ambele pârtii de schi sunt deschise pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Datorită condițiilor meteorologice favorabile și a ninsorilor din ultimele zile, ambele pârtii de schi din Şugaş Băi sunt deschise. Experiența ne-a arătat că în weekend există un trafic crescut către stațiune, iar pentru a evita aglomerația, compania locală de transport public Multi-Trans va pune în circulație autobuze din oră în oră în weekenduri, în plus față de orarul obișnuit.

Numărul maxim de mașini care pot fi parcate simultan în Şugaş Băi este de 80, așa că, pentru a evita aglomerația din weekend, schiorii pot folosi autobuzele pentru a ajunge la pârtii în timpul programului. Acestea vor circula din oră în oră de la fosta barieră de acces spre staţiune, atât dus cât şi întors. Biletul de autobuz va costa 2,5 lei pe sens. Pârtiile sunt deschise sâmbătă și duminică între orele 9:00 și 21:00. 

Prima cursă pleacă la ora 9:00, iar pasagerii se pot urca în autobuz de la fosta barieră de acces spre staţiune. Autobuzul va urca spre Şugaş Băi în fiecare oră la fix şi va coborî la şi jumătate. Ultima cursă se va întoarce în oraș la ora 21:30.

Autovehiculele vor fi lăsate să urce în staţiune doar dacă există un loc liber, în rest mașinile putând să fie parcate lângă fosta barieră. Poliția Locală va acorda asistență pentru gestionarea corespunzătoare a parcării și a traficului în stațiune.

În acelaşi timp, cursele obișnuite de autobuz programate vor continua: de la stația de autobuz din Parcul Elisabeta până la Şugaş Băi la orele 10 și 16, și retur la orele 13 și 19.

Pasionații de sporturi de iarnă pot folosi pârtiile de luni până joi între orele 15 și 20, vineri între orele 15 și 21, iar în weekend între orele 9 și 21. Pe site-ul Sepsi ReKreativ puteți urmări în direct starea și utilizarea pârtiilor de schi prin intermediul camerelor web (click AICI).

Prețul unei urcări cu teleschiul este de 8 lei, iar pentru copiii sub 18 ani, persoanele de peste 60 de ani și persoanele cu dizabilități este de 6 lei. Biletele de sezon variază între 18 și 300 de lei, în funcție de numărul de urcări. Locuitorii din Sfântu Gheorghe care dețin un card Sepsi beneficiază de o reducere de 50%. 

 

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.