ro
 
Sâmbătă, 18. May 2024.

Știri

Concursul de „frumuseţe” al caselor particulare din municipiul nostru, construite înainte de 1940, s-a încheiat
04.10.2010

O casă particulară nu este frumoasă şi valoroasă doar dacă este nou construită. Trebuie să ajungem să realizăm că o clădire veche poate să fie un privilegiu, şi nu o povară – atrag atenţia specialiştii care au făcut parte din juriul concursului din Sfântu Gheorghe, „Faţade îngrijite, restaurări de faţade exemplare”.

Inaugurarea statuii pictorului Gyárfás Jenő
29.09.2010

În Anul Artelor Plastice în Trei Scaune pe data de 3 octombrie 2010, la ora 17 are loc inaugurarea statuii pictorului Gyárfás Jenő în faţa Galeriei de Artă „Gyárfás Jenő” din Sfântu Gheorghe, evenimentul va fi urmat de un vernisaj şi o prezentare de carte în Galeria de Artă „Gyárfás Jenő”.

Cadou pentru aniversare
28.09.2010

Trebuie să se rezolve situaţia sediilor instituţiilor culturale

În cadrul întâlnirii de săptămâna trecută, dintre conducerile oraş – judeţ,  domnul primar  Antal Árpád András a declarat că până anul viitor se va rezolva situaţia sediului Ansamblului de Dansuri „Háromszék”.

Catalog cu lucrările ultimilor doi ani
28.09.2010

Catalogul s-a realizat pentru vizualizarea rezultatelor lucrărilor din ultimii doi ani. Acesta poate fi răsfoit în Biroul de Imagine al Primăriei, cuprinzând mai multe sute de pagini cu poze şi imagini care ilustrează toate lucrările care s-au realizat, în ultimii doi ani, în Sfântu Gheorghe.

Program prelungit la ghişeul de impozite şi taxe locale
22.09.2010

Primăria mun. Sfântu Gheorghe atrage atenţia contribuabililor că termenul de plată a impozitelor şi taxelor locale pe semestrul II a anului 2010 este 30 septembrie 2010.
În perioada 23 - 30 septembrie 2010 ghişeul de impozite şi taxe locale a Primăriei va lucra cu program prelungit

S-au realizat primele tăbliţe cu noile denumiri de străzi
16.09.2010

S-au montat primele  plăcuţe pe strada Petőfi Sándor, cu denumirea străzii  şi cea comemorativă. Plăcuţa comemorativă trilingvă (maghiară, română şi engleză) îi aduce aprecieri poetului

Se curăţă albia pârâului Debren
09.09.2010

Miercuri dimineaţă a început curăţarea albiei pârâului Debren. Guvernul a alocat Municipiului Sfântu Gheorghe suma de 30 miliarde lei vechi, cu care se curăţă albia pârâului Debren şi în acelaşi timp se pot demara lucrările pentru apărarea împotriva inundaţiilor, pe termen lung.