ro
 
Sâmbătă, 18. May 2024.

Știri

Măsuri de protecţie împotriva infectării cu virusul West Nile
01.09.2010

În urma analizelor efectuate, Institutul Cantacuzino a confirmat existenţa unor cazuri de infectare cu virusul West Nile pe teritoriul României. Acestea au apărut în contextul epidemiologic existent în luna august într-o serie de ţări apropiate de România. Cazuri au fost semnalate în Grecia, Rusia (zona Mării Negre), precum şi alte ţări din Europa.

Concert vocal-simfonic susţinut de Corul Mixt al Oraşului Veszprém
13.08.2010

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe invită pasionaţii de muzică la concertul vocal-simfonic susţinut de Corul Mixt al Oraşului Veszprém, Ungaria dirijat de Erdélyi Ágnes. Evenimentul are loc joi, 26 august la ora 19:00 în Muzeul Naţional Secuiesc.

Borbély László, Ministrul Mediului şi Administraţiei Pădurilor, a vizitat judeţul nostru
05.08.2010

În data de 30 iulie, vineri dimineaţă, la ora 9,30, în sala de festivităţi a Consiliului Judeţean Covasna, ministrul a discutat cu primarii şi conducătorii de instituţii din judeţul Covasna,iar de la ora 11 a avut  loc conferinţa de presă, în sala mică de şedinţe a Consiliului Judeţean.

Consiliul Local contribuie şi el la îmbunătăţirea funcţionării spitalului
04.08.2010

Consiliul judeţean ar dori să renoveze spitalul din Sfântu Gheorghe, prin fonduri de la Uniunea Europeană. Pentru renovarea şi rezolvarea problemelor Spitalului Judeţean de Urgenţă dr. Fogolyán Kristóf, Consiliul Judeţean Covasna şi Primăria vor încheia un contract de parteneriat şi vor colabora în interesul spitalului.

Un Sfântu Gheorghe curat – controale tematice în oraş
04.08.2010

Vor fi verificaţi şi amendaţi cei ce fac mizerie, cerşetorii, cei care parchează ilegal, şi în acelaşi timp am dori să-i identificăm pe cei ce deteriorează panourile şi pubelele de gunoi, deoarece a început să fie un fenomen în Sfântu Gheorghe – a subliniat, la conferinţa de presă, primarul Antal Árpád András.

Strada Petőfi, este oficială în Sfântu Gheorghe
04.08.2010

A intrat în vigoare acea hotărâre a Consiliului Local, care aprobă schimbarea denumirii primelor două secţiuni ale străzii 1 Decembrie 1918, în secţiunile Petőfi şi Eminescu.

Cupa Tri-Aluta
02.08.2010
\"\"
Uniunea maghiară –  mai departe, cum?
29.07.2010

Uniunea este ca o căsnicie, trebuie voinţă din ambele părţi – a formulat Tamás Sándor , preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, la conferinţa de vineri dimineaţă, a celei de a doua ediţii a Háromszéki Szabadegyetem.