ro
 
Duminică, 05. May 2024.

Știri

Şi anul acesta se acordă „Bursele Sfântu Gheorghe”
27.10.2010

În al doilea an consecutiv, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe  anunţă acordarea „Burselor Sfântu Gheorghe”. Bursele de merit au scopul de a-i ajuta atât pe acei elevi din anii terminali care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură, cât şi pe cei care au demonstrat şi cu alte activităţi că merită aceste burse.

Se vând apartamentele de la Câmpu Frumos
25.10.2010

Consiliul local ar vinde apartamentele de la Câmpu Frumos – a declarat primarul Antal Árpád András la conferinţa de presă.
“Cele 140 de locuinţe sunt evaluate acum, sub preţul pieţei, dar totuşi  preţul stabilit va fi apropiat de cel de piaţă.

Reguli mai severe la Sing Sing
25.10.2010

După cum a promis, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a recurs la înăsprirea regurilor in vigoare la căminele sociale din Cartierul Ciucului şi strada Mikes Kelemen.

Şi pe strada Gării continuă lucrările de reabilitare termică
25.10.2010

Majoritatea locuitorilor de pe strada Gării au fost de acord ca lucrările de reabilitare termică începute la blocuri să continue, cu condiţia ca Asociaţiile de Proprietari să reducă de la 20% la 10% aportul propriu al locatarilor - a declarat primarul Antal Árpád András.

Act de solidaritate
19.10.2010

Consiliul Judeţean Covasna şi Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe fac o donaţie în valoare de 3-3 milioane de forinţi în sprijinul persoanelor afectate de catastrofa din Ungaria provocată de deversarea noroiului roşu. Conducerea judeţului şi a oraşului vor propune la următoarea şedinţă de consiliu alocarea sumei respective în  acest scop.

Parcul Industrial de la Câmpul Frumos, pe drumul cel bun
19.10.2010

În luna noiembrie, Consiliul Local va semna contractele cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru opt din proiectele finanţate prin Programele Operative Regionale. Valoarea cumulată a acestora se ridică la aproape 20 de milioane de euro.

Primăria a fost, din nou, gazda unui grup de preşcolari
15.10.2010

Primarul Antal Árpád András a fost, încă o dată, gazda unor musafiri deosebiţi. De această dată, o grupă pregătitoare de la Grădiniţa „Hófehérke” a vizitat Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe. Copiii au cântat  şi i-au dăruit primarului desene.

Concurs pentru unităţile de alimentaţie publică, restaurante şi unităţi de cazare
14.10.2010

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru titlul „Gândit pentru bebe”. Pot participa unităţi de alimentaţie publică, restaurante şi unităţi de cazare, care au autorizaţii valabile de funcţionare şi care însumează un punctaj de minim 150 de puncte.