ro
 
Joi, 25. Aprilie 2024.

Știri

Se va amenda vânzarea de autoturisme în spaţii publice
09.11.2010

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe lucrează la un proiect de hotărâre care o să-i împiedice pe acei propietari de autoturisme care, cu scopul de a-şi vinde  maşinile, parchează pe străzile şi trotuarele din oraş.

Investitiile din Fonduri Regio in judetul Covasna au fost monitorizate de presa
05.11.2010

Miercuri, 3 noiembrie 2010, peste 20 de jurnalişti din Regiunea Centru au participat la vizita organizata de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, pentru urmarirea modului de implementare a proiectelor din judetul Covasna, finantate prin Programul Operational Regional.

Mai mult de 77.000 de vizitatori în virtualul Ţinut Secuiesc
04.11.2010

Titlul site-ului, virtualisszekelyfold.ro, descrie foarte bine natura şi scopul acestuia. Pagina de internet care prezintă locaţii spectaculoase din judeţele Covasna şi Harghita, câte 12 din fiecare, a fost prezentată miercuri, 27 octombrie, la Sfântu Gheorghe.

Primarul a felicitat un cetăţean de o sută de ani: secretul longevităţii, un soţ bun
03.11.2010

Primarul Antal Árpád András a avut şansa să felicite, din nou, un cetăţean de o sută de ani, al oraşului. Demeter Dumitra s-a născut în fostul Regat al României, şi a revenit în Secuime împreună cu părinţii ei, în anii treizeci.

Încep lucrările de renovare a clădirii Romtelecom
29.10.2010

În urma anunţului dat de firma de telecomunicaţii, licitaţia pentru lucrările de renovare şi reabilitare a clădirii Romtelecom a câştigat-o o firmă din Cluj. Miercuri s-a făcut preluarea clădirii de către executant şi, conform promisiunilor, lucrările la această clădire vor fi finalizate în luna aprilie, anul viitor – a declarat primarul  Antal Árpád András.

Restricţii de circulaţie, de Ziua Morţilor
29.10.2010

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a făcut pregătiri cu ocazia Zilei Morţilor şi, ca şi anul trecut, se poate utiliza prelungirea străzii Voican. Conform semnalelor pozitive, primite anul trecut, a fost o decizie bună – a declarat primarul  Antal Árpád András.

Câştigătorii concursului „Faţade îngrijite”, au fost premiaţi
28.10.2010

Săptămâna trecută, joi, au fost premiaţi câştigătorii concursului de frumuseţe „Faţade îngrijite, restaurări de faţade exemplare”.  În cadrul festivităţii de la Casa cu Arcade au fost prezentate cele patru case care au primit cele mai mari  punctaje: Casa  Bogáts, de pe strada Kossuth Lajos, nr. 12 (proprietar Szabó Zoltán), Casa de pe strada Székely, nr. 38 (proprietar Rácz Károly), Casa Csullak de pe strada Konsza Samu , nr. 11 (proprietar  Sárkány Árpád) şi Casa  Szilágyi de pe strada Ciucului nr. 43 (proprietar Péter Albert). Acestea au primit, de la juriu, cele mai multe puncte.

Şi anul acesta se acordă „Bursele Sfântu Gheorghe”
27.10.2010

În al doilea an consecutiv, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe  anunţă acordarea „Burselor Sfântu Gheorghe”. Bursele de merit au scopul de a-i ajuta atât pe acei elevi din anii terminali care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură, cât şi pe cei care au demonstrat şi cu alte activităţi că merită aceste burse.