ro
 
Vineri, 29. Martie 2024.

Știri

Festivalul Internaţional de Dans Tradiţional şi Târg de Toamnă
21.09.2012

SCHIMBARE DE PROGRAM

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile programele de pe scenă din ziua de 21 septembrie vor avea loc în Sala „Lajtha László” din Casa de Cultură a Sindicatelor iar proiecţia de film se amâna pentru o dată ulterioară.

Restricţii de circulaţie
19.09.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoştinţa locuitorilor că începând de joi, 20 septembrie, ora 20 centrul oraşului va fi închis circulaţiei auto pe următoarele porţiuni...

PROGRAM - Festivalul Internaţional de Dans Tradiţional şi Târg de Toamnă
19.09.2012

În perioada 21–23 septembrie, centrul oraşului nostru va găzdui Târgul de Toamnă  şi Festivalul Internaţional de Dans Tradiţional. Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, vor urca pe scenă formaţii de tineret de dans din mai multe ţări invitate, serile fiind încheiate cu concerte folclorice şi etno.

Sediul Muzeului Naţional Secuiesc –  100 de ani de existenţă
18.09.2012

Muzeul Naţional Secuiesc organizează miercuri, 19 septembrie 2012, orele 19, o întâlnire pentru a marca 100 de ani de la construirea sediului său.

Târgul producătorilor tradiţionali
05.09.2012

Între 22 şi 23 septembrie Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează Târgul de Toamnă la care aşteptăm şi prezenţa micilor producătorilor şi a producătorilor tradiţionali din împrejurimi, care realizează produsele specifice zonei noastre, în mod tradiţional. Scopul este acela de a evoca şi recrea atmosfera tradiţională a târgurilor secuieşti.

Târg de artă populară
05.09.2012

Între 22 şi 23 septembrie Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează Târgul de Toamnă, şi aşteaptă prezenţa la târgul tradiţional cu expoziţie a artiştilor populari, păstrători de tradiţie, care pe lângă vânzarea produselor proprii să ţină prezentări în mod interactiv, timp de 4 ore pe zi, despre meşteşugurile lor.

A fost prezentată echipa feminină de baschet Sepsi-SIC
04.09.2012

„Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci!” – a declarat Déri Csaba, antrenorul echipei feminine de baschet Sepsi-SIC, echipă care a fost prezentată presei locale în cadrul conferinţei de presă organizată luni, 3 septembrie.

Campanie de strângere a exponatelor la Muzeul Vânătoresc
29.08.2012

Fundaţia Pro Georgio Sancto face apel, în scopul lărgirii numărului obiectelor care vor fi expuse la Muzeul Vânătoresc din Sfântu Gheorghe. Curatorii expoziţiei permanente caută pentru colecţie arme, echipamente de vânătoare, trofee, şi alte obiecte legate de vânătoare, documente şi fotografii, toate acele articole tradiţionale, specifice zonei noastre.