ro
 
Vineri, 05. Iulie 2024.

Știri

Se caută balneolog
10.03.2014

Și la ora actuală se lucrează la Șugaș Băi, rămânând de renovat doar fosta bază termală, de amenajat spațiile  interioare și de achiziționat echipamentele necesare. Doamna viceprimar Sztakics Éva a declarat că în această bază ar dori să angajeze un medic balneolog...

La Sfântu Gheorghe se inaugurează statuia păsării turul
06.03.2014

Luni, 10 martie, de Ziua Libertății Secuiești,  va fi dezvelită Statuia Păsării Turul, în parcul nu demult amenajat la intersecţia străzilor  Kőrösi Csoma Sándor şi Bisericii.

Cincizeci de producţii scenice locale la Zilele Sfântu Gheorghe
06.03.2014

Până la sfârșitul lunii martie vor fi anunțați toți interpreții participanți la cea de-a 23-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe, iar în ultima lună vor fi luate în vizor acele programe care vor fi organizate idependent de serbarea orașului dar care, din punctul de vedere al inițiatorilor, e important să fie incluse în programul festivalului. – au declarat organizatorii, în cadrul conferinței de presă.

Cinci nominalizări UNITER pentru Hamlet
06.03.2014

Veste bună pentru Sfântu Gheorghe în Anul jocului: spectacolul Hamlet a primit cinci nominalizări la Gala Premiilor UNITER.

Ședința ordinară din luna februarie a Consiliului Local Sfântu Gheorghe
05.03.2014

În ultima joi a lunii februarie a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Sfântu Gheorghe. Au fost adoptate mai multe hotărâri: cele 17 familii care au rămas în blocul Sing Sing din cartierul Ciucului, în scurt timp vor fi mutate în locuințele din strada Lunca Oltului, continuă lucrările din clădirea primăriei și anul acesta vor începe și lucrările la fațada clădirii.

Concurs de proiecte
03.03.2014

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe așteaptă depunerea proiectelor sportive și de tineret, pentru primul semestru al anului 2014. Termenul limită de depunere a cererilor de finanțare, pentru ambele tipuri de proiecte, este 11 martie.

Anunţ selecţie partener
26.02.2014

UAT Municipiul Sfântu Gheorghe intenţionează depunerea unui proiect în cadrul apelului de proiecte, „SINERGII PENTRU VIITOR – TINERI ÎN SITUAŢII DE RISC„ lansat pe 18.12. 2013 de Fondul Român de Dezvoltare Socială.

Anunţ selecţie partener
25.02.2014

UAT Municipiul Sfântu Gheorghe intenţionează depunerea unui proiect în cadrul apelului de proiecte, „SINERGII PENTRU VIITOR – COPII ÎN SITUAŢII DE RISC „lansat pe 18.12. 2013 de Fondul Român de Dezvoltare Socială.