ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Comunicat de interes comun: Între 18 aprilie-23 mai în județul Covasna vor staționa militari pentru exerciții de teren
14.04.2017

Informăm toți locuitorii, că în perioada cuprinsă între 18 aprilie-23 mai Unitatea Militară 01297 din Brăila va exersa în județul Covasna, iar activitatea unității va atinge și municipiul Sfântu Gheorghe.

Teatrul Andrei Mureșanu împlinește 30 de ani
13.04.2017

În data de 13 aprilie 2017 Teatrul Andrei Mureșanu împlinește 30 de ani de existență. În tot acest timp Teatrul Andrei Mureșanu a oferit publicului său montări din dramaturgia românească şi universală, clasică și contemporană.

Să ne protejăm mediul înconjurător!
13.04.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe solicită locuitorilor să protejeze mediul înconjurător și să evite poluarea aerului, ca Sfântu Gheorghe să devină orașul cu cel mai curat aer.

Primăria Sfântu Gheorghe caută director executiv!
12.04.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a înființat la sfârșitul anului trecut o nouă direcție în cadrul Primăriei, numită Direcția Tehnică şi Monitorizare societăți comerciale subordonate şi servicii publice.

Se desființează una dintre  trecerile de pietoni din faţa magazinului Amigo/fostul ”Péter Pista”
11.04.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe are în plan construirea altor spații verzi la capătul străzii Gróf Mikó Imre. Spațiul verde propus va începe de la pietonala de pe colțul Liceului Teoretic ”Székely Mikó” și de-a lungul porțiunii de drum marcat, unde traficul rutier este interzis în momentul de față, se va întinde până la trotuar.

Se pot cumpăra bilete pentru spectacolele din cadrul Săptămânii Culturale
06.04.2017

www.biletmaster.ro/ron/Festival/43001173/Zilele-Sfantu-Gheorghe-2017Coordonatoarea Zilelor Sfântu Gheorghe, Knop Ildikó, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că programul Săptămânii Culturale, care va avea loc cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe, a fost definitivat. Tot în cadrul conferinței a fost lansată şi pagina de internet www.szentgyorgynapok.ro, dar a fost anunţat şi faptul că biletele spectacolelor sunt deja puse la vânzare.

Acum Orange miercuri și la Cinema Arta din Sfântu Gheorghe!
04.04.2017

De la 5 aprilie începe Orange miercuri la cinema Arta by Cityplex. Asemenea marilor orașe din România, de azi și municipiul Sfântu Gheorghe se alătură campaniei, conform căreia, în fiecare miercuri, vizitatorii se pot bucura de două bilete la prețul unui bilet.

A fost finalizat programul Scenei Principale de la Zilele Sfântu Gheorghe
01.04.2017

Organizatorii au anunțat definitivarea programului evenimentelor care vor avea loc pe Scena Principală, cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe, ediția a 26-a. Anul acesta, Zilele Sfântu Gheorghe vor fi organizate în perioada 22–30 aprilie, în weekendul festivalului concertele fiind susținute în patru locații muzicale: Scena Principală va fi amplasată din nou în spațiul din fața Prefecturii şi Consiliului Județean, Scena Comunității va fi situată în fața magazinului Șugaș, iar pe lângă acestea, numeroase concerte vor fi susținute în Grădina Muzeului și în Curtea Tinerilor.