ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Prelegerea lui Albert-László Barabási la Sfântu Gheorghe – Expoziția de grup netWorks
26.05.2017

Renumitul fizician Albert-László Barabási, expert în teoria rețelelor, va ține o prelegere pe data de 4 iunie 2017 de la ora 17 la Sfântu Gheorghe, purtând titlul REȚELE: De la World Wide Web la rețelele artistice. Evenimentul va avea loc la Sala de Dans Háromszék în cadrul proiectului artistic netWorks și va fi urmat la ora 19 de vernisajul expoziției de grup cu același nume, în Spațiul Expozițional de Artă Contemporană MAGMA.

S-a modificat tehnologia fundației pe strada Kós Károly
25.05.2017

De-a lungul executării lucrărilor de fundaţie din zona străzii Kós Károly, Primăria municipiului Sfântu Gheorghe s-a confruntat cu provocări reale. În spatele motivului pentru care lucrările sunt încetinite a stat faptul că, în urma schimbării conductelor vechi, firma de gaze a amplasat noile conducte potrivit prevederilor, însă există anumite puncte unde din cauza suprapunerii cu alte conducte existente s-a schimbat adâncimea conductelor.

450 de locuri de parcare au fost atribuite de către Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe
18.05.2017

Primele proceduri de licitație pentru atribuirea și folosirea locurilor de parcare pentru anul 2017 s-au organizat în perioada 25-26 aprilie, respectiv 2-3 mai. Pe parcursul celor două proceduri s-au atribuit în total un număr de 450 de locuri de parcare în 26 de locații ale orașului. 

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe așteaptă un coleg cu pregătire artistică
17.05.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea postului contractual temporar, pe perioada determinată la Centrul de Arte Plastice.

Concertul Filarmonicii de Stat „Transilvania”
17.05.2017

În cadrul stagiunii de concerte 2016-2017, pe data de 20 mai, de la ora 19:00 în Sfântu Gheorghe va avea loc un nou concert de muzică clasică. De data aceasta Teatrul Tamási Áron va găzdui Orchestra de cameră a Filarmonicii de Stat ”Transilvania”.

Candidați cu diplomă de bacalaureat sunt eligibili la noile posturi vacante la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe
15.05.2017

Compartimentul de Relații cu Publicul, Informații, Registratură și Compartimentul Administrație Locală din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie vacantă, numite Referent, gradul profesional superior. Condițiile de participare sunt: studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 9 ani și cunoașterea unei limbi străine din limbile oficiale ale Uniunii Europene.

Anunţ târg Ziua Copilului 2017
15.05.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură Kónya Ádám împreună cu partenerii săi organizează festivitatea de Ziua Copilului pe data de 1 iunie 2017, joi. Pe lânga numeroase programe destinate copiilor, se organizează şi un târg pentru cei mici în Piaţa Libertăţii.

Posturi vacante la Direcția Finanțelor Publice
11.05.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcții publice de execuție vacante din cadrul Direcției Finanțelor Publice.