ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

9 posturi la  Serviciului de Gospodărire a Domeniului Public
21.03.2017

rimăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante contractuale, pe perioadă nedeterminată, din cadrul Serviciului de Gospodărire a Domeniului Public al Primăriei. Sunt 9 poziții vacante în total, din care două posturi sunt de muncitor gradul I, trei posturi sunt de muncitor gradul II iar încă 4 posturi sunt de muncitor necalificat.

Comunicat – Raportul de activitate pentru evaluarea managementului Teatrului „Tamási Áron” pe anul 2016
20.03.2017

În conformitate cu hotărârea nr. 25/2017 privind organizarea şi desfăşurarea evaluării managementului pe anul 2016 al Teatrului „Tamási Áron” Sfântu Gheorghe, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe public ă raportul de activitate pentru evaluarea managementului Teatrului Tamási Áron și rezultatul final al evaluării.

Din ce în ce mai multe filme artistice la Cinema Arta!
18.03.2017

Programul Cinema Artă by Cityplex a atras încă de la momentul deschiderii peste 8 500 de spectatori. Nu e de mirare, căci administratorul cinematografului aduce pentru orașul nostru cele mai noi filme disponibile pe piața distribuției cinematografice. 

Alegerea delegaţilor săteşti în Chilieni și Coșeni
15.03.2017

În baza Dispoziției nr. 557/2017 a primarului municipiului Sfântu Gheorghe locuitorii din satele aparținătoare Municipiului Sfântu Gheorghe – Chilieni și Coșeni – sunt așteptați în vederea alegerii delegaților sătești care îi vor reprezenta la discutarea problemelor satelor în cadrul ședințelor Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe.

Scade nivelul apei în lacul din zona Gării
14.03.2017

Mai multe persoane aflate la plimbare pe malul lacului din zona Gării au observat că nivelul apei scade treptat. Motivul pentru care nivelul apei scade este că este vorba despre un lac artificial, care nu dispune de strat impermeabil, astfel nivelul apei scade continuu.

15 Martie este zi liberă la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe
14.03.2017

Conform contractului colectiv de muncă,15 martie, ziua comemorării Revoluţiei şi Luptei de Independenţă din 1848-1849 este zi liberă la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe. La Direcţia Finanţe Publice Municipale se lucrează cu program normal.

Biroul juridic al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de conducere
14.03.2017

Printre condiții de participare la concurs se numără următoarele: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor juridice; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 2 ani și cunoașterea unei limbi străine din limbile oficiale ale Uniunii Europene.

Creștere explozivă în domeniul autovehiculelor
09.03.2017

Un număr de aproximativ 20 de mii de autovehicule înregistrate sunt ținute în evidență pe raza Municipiului Sfântu Gheorghe în martie 2017.  Din comunicatul de presă al primarului  Antal Árpád  acordat pe 9 martie aflăm că, doar în primele două luni al anului au fost înregistrate aproximativ 729 autovehicule, ajungând astfel la numărul de 19786.Creșterea explozivă a numărului de autovehicule este un motiv de îngrijorare atât din punct de vedere al desfășurării traficului în siguranță, cât și din punct de vedere al locurilor de parcare, fără să mai amintim criteriile poluării mediului înconjurător.