ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Concertul simfonic al  Liceului de Artă Plugor Sándor
08.05.2017

Vineri, pe data de 12 mai, de la ora 19:00, la Teatrul Tamási Áron va avea loc un nou concert de muzică clasică. De data aceasta, publicul-iubitor de muzică clasică va putea asculta repertoarul elevilor de la Liceul de Artă Plugor Sándor. De-alungul serii, pe scenă vor păși Corul de copii DoReMi, Orchestra de copii ”Reménység”, Corul de copii ”Campanella”, Fanfara claselor liceale ”Marziale”, Orchestra camerală de tineret ”Szerenád” și Corul cameral de tineret ”Eufónia”.

Orchestra de cameră „Liszt Ferenc” concertează la Sfântu Gheorghe
05.05.2017

În cursul săptămânii viitoare, în Sfântu Gheorghe va avea loc un eveniment muzical de amploare, la data de 8 mai,  Teatrul Tamási Áron va găzdui Orchestra de Cameră „Liszt Ferenc” din Budapesta.
Evenimentul muzical unic va avea loc pe data de 8 mai, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Tamási Áron.

Comunicat – Raportul de activitate pentru evaluarea finală a managementului Casei de Cultură Kónya Ádám
24.04.2017

În conformitate cu hotărârea nr. 26/2017 privind organizarea şi desfăşurarea evaluării managementului Casei de Cultură Kónya Ádám Sfântu Gheorghe, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe publică raportul de activitate pentru evaluarea finală a managementului Casei de Cultură Kónya Ádám și rezultatul final al evaluării.

Restricții de circulație pe durata Zilelor Sfântu Gheorghe
24.04.2017

Datorită pregătirilor pentru evenimentele din aer liber ale Zilelor Sfântu Gheorghe, vor fi închise circulației rutiere următoarele străzi:

Stilul de viață calitativ are un rol-cheie în reorganizarea traficului rutier al orașului Sfântu Gheorghe
21.04.2017

Este bine cunoscut faptul că, lucrările de amenajare a Pieței centrale au fost însoțite de reorganizarea traficului urban.
 

Compartimentul de Resurse Umane caută coleg
20.04.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă din cadrul Compartimentului de Resurse Umane.

Compartimentul de Dezvoltare, Investiții caută coleg
20.04.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacantă din cadrul Compartimentului de Dezvoltare, Investiţii.

Compartimentul Administrație Locală caută un coleg nou
20.04.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe Organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de executie vacantă din cadrul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe la Biroul Administrație Locală.