ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Joi intră în vigoare modificările de trafic din jurul magazinului Şugaş
12.11.2018

Strada Tavaszi Sándor va avea sens unic dinspre magazinul Jysk spre zona centrală. Recomandarea noastră pentru şoferi este să fie atenţi la semnele de circulaţie din zonă, până când se vor obişnui cu noile modificări!

 

Programul autobuzului spre Arena Sepsi, menţinut şi în perioada următoare
09.11.2018

Au trecut aproape două luni de când compania locală de transport public Multi-Trans a înființat o linie nouă de autobuz spre Arena Sepsi de la ieşirea din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc.

 

Cererile pentru ajutoare de încălzire se pot depune la Direcția de Asistență Comunitară
06.11.2018

Ca în fiecare an, persoanele cu venituri reduse beneficiază de ajutoare de încălzire pe perioada iernii.

 

 Facilităţi pentru convingerea tinerilor plecaţi în străinătate să se întoarcă acasă
05.11.2018

În cadrul unui forum de migrație care a avut loc la sfârşitul lunii octombrie la Sfântu Gheorghe, Primăria Municipiului a prezentat proiectul internațional „YOUMIG – Îmbunătățirea capacităților instituționale și facilitarea cooperării pentru gestionarea impactului migrației transnaționale a tinerilor”, prin care se dorește convingerea tinerilor plecați în străinătate să se întoarcă acasă.

Cinema Arta by Cityplex, cel mai scurt drum spre lumea magică a filmului
02.11.2018

Deschis în urmă cu aproape 2 ani, după 20 de ani de absenţă din peisajul cultural al mun. Sfântu Gheorghe, Cinema Arta by Cityplex rămâne una dintre principalele atracţii pentru petrecerea timpului liber din oraşul nostru.

 

Noi reglementări privind utilizarea garajelor pe domeniul public
31.10.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe atrage atenția locuitorilor care dețin garaje în domeniul public, că au obligația de a comunica până la data de 30 noiembrie 2018 numărul de înmatriculare al autoturismului parcat în garaj către primărie.

Lucrări de asfaltare în strada Vasile Goldiș
30.10.2018

Între miercuri, 31 octombrie și vineri seara, 2 noiembrie se vor desfășura lucrări de asfaltare pe strada Vasile Goldiș, în spatele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

 Continuă lucrările de vopsire a străzilor din Sfântu Gheorghe
30.10.2018

Începând de 31 octombrie continuă lucrările de vopsire a străzilor din Sfântu Gheorghe, în zilele următoare colegii Gospodărirei Comunale lucrează la revopsirea trecerilor de pietoni.