ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Aprinderea primei lumânări de Advent în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe
23.11.2018

În acest an, sărbătoarea de Advent și amplasarea coroanei uriașe, devenite deja tradiție, va avea loc pentru cea de-a noua oară. Organizatorii îi așteaptă pe locuitori în Piața Libertăţii pe data de 2 decembrie, ora 19:30.


Lucrările de reparaţii ale drumurilor vor continua cât timp vremea va permite
22.11.2018

Angajaţii Grădinăriei oraşului au început recent lucrările pe trotuarul de pe strada Benedek Elek din Sfântu Gheorghe, din dreptul blocurilor.

Noi plăcuţe rutiere bilingve pe străzile Lunca Oltului şi Lt. Păiuş David
22.11.2018

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a amplasat recent noi plăcuţe rutiere bilingve de îndrumare a traficului pe străzile Lunca Oltului şi Lt. Păiuş David, pe tronsonul DN12 care traversează oraşul.

Primăria Sfântu Gheorghe organizează prima conferinţă de prezentare a studenţilor bursieri
20.11.2018

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe organizează prima conferinţă de prezentare a proiectelor câştigătoare de burse pentru studenţii din anii terminali, acordate de Consiliul Local Sfântu Gheorghe.

 

Sfântu Gheorghe se pregătește de sărbători
16.11.2018

Municipiul Sfântu Gheorghe se pregătește de sărbători cu o coroană de Advent uriașă, iluminare festivă specială, un patinoar în centru, orășel de iarnă ca-n povești, programe pentru copii, concerte și târg de Crăciun.

 

Eficienţă şi flexibilitate. Primăria municipiului Sfântu Gheorghe stă la dispoziția locuitorilor şi în afara programului lor de lucru!
15.11.2018

Pentru ca oamenii să îşi poată rezolva problemele administrative şi în afara programului lor de lucru, fiecare birou cu activitate pentru public din cadrul Primăriei are program prelungit.

 

 

 

Noile reguli de trafic din jurul magazinului Şugaş intră în vigoare cu o mică modificare
14.11.2018

Modificările de trafic din zona centrală a municipiului Sfântu Gheorghe, în jurul magazinului Şugaş, vor intra în vigoare joi, 15 noiembrie, cu o mică schimbare.

Lucrările de reparații continuă pe patru străzi din Sfântu Gheorghe
14.11.2018

În această perioadă, lucrări de reparații rutiere au loc în Sfântu Gheorghe pe străzile Kós Károly, Váradi József, Vulturilor și László Ferenc.