ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

A fost lansat proiectul și prima sesiune de îndrumare GAL SEPSI
03.12.2018

Luni, 3 decembrie, a avut loc evenimentul de lansare de proiect și prima sesiune de îndrumare organizată de Asociația Grup de Acțiune Locală – SEPSI în sala de conferință innoHub.

Impozitele locale rămân şi anul viitor la acelaşi nivel, însă vor fi indexate cu rata inflaţiei
03.12.2018

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a decis în şedinţa ordinară a lunii noiembrie ca nivelul taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2019 să nu sufere modificări faţă de acest an. Este nevoie însă de o indexare a acestora cu rata inflaţiei, adică 1,3%.

Pârtia mică de la Şugaş Băi se deschide publicului
03.12.2018

Sepsi ReKreativ, societatea care administrează bazele de agrement și sportive ale Primăriei Sfântu Gheorghe, anunţă că începând de luni, 3 decembrie, ora 15, se deschide pârtia mică de schi de la Șugaș Băi.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe au participat la o călătorie de studii în Slovenia
28.11.2018

În cadrul proiectului internațional „YOUMIG – Îmbunătățirea capacităților instituționale și facilitarea cooperării pentru gestionarea impactului migrației transnaționale a tinerilor”, reprezentanții Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe au participat la o călătorie de studii de două zile în Maribor, Slovenia.

Conferință organizată pentru studenții bursieri din Sfântu Gheorghe
27.11.2018

Opt studenți absolvenți și-au prezentat lucrările la conferința studenților cu burse organizată de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe. Anunțul pentru bursele de anul viitor oferite de Consiliul Local Sfântu Gheorghe se va face în cursul lunii decembrie.

 

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a adoptat Proiectul privind trecerea Stadionului Municipal în administrarea Primăriei
26.11.2018

Reunit în şedinţă extraordinară în data de 26 noiembrie, Consiliul Local Sfântu Gheorghe a adoptat proiectul de Hotărâre de Guvern privind trecerea Stadionului Municipal în administrarea Primăriei.

Locuitorii din Őrkő în vizită de studiu la Belin şi Hăghig
26.11.2018

Locuitorii cartierului Őrkő din Sfântu Gheorghe au participat pe 21 noiembrie la o excursie de studiu, în cadrul căreia s-au putut familiariza cu exemplele pozitive din cadrul comunităților de romi din Belin și Hăghig.

„Baraca” de la Stadionul Municipal, încă un motiv pentru trecerea acestuia în administrarea Primăriei Sfântu Gheorghe
25.11.2018

Aşa cum ne-am obişnuit în peisajul fotbalistic din România, de multe ori performanţele sportive trec în planul secund, ieşind în prim plan unele declaraţii de can-can.