ro
 
Vineri, 05. Iulie 2024.

Apel pentru siguranţă publică

03.04.2020

Din păcate situaţia creată la nivel naţional şi internaţional de pandemia de coronavirus are urmări şi la nivelul oraşului Sfântu Gheorghe. Primăria a aplicat în ultimele săptămâni mai multe restricţii, în completarea celor deja impus prin Ordonanţele Militare emise de Guvern.

Toate aceste măsuri sunt menite să ne protejeze pe noi toţi de pandemia care a infectat deja peste 1.000.000 de oameni în toată lumea şi care a făcut peste 53.000 de victime.

Cu toate acestea, există o categorie de oameni care în această perioadă aleg să încalce legile şi să comită diverse infracţiuni – jafuri, tâlhării, spargeri, furturi etc. Au fost asemenea cazuri inclusiv la Sfântu Gheorghe în ultimele zile, astfel că Primăria municipiului face un apel la locuitori că în cazul în care sunt victime ale unor infracţiuni să comunice acest lucru şi la Cabinetul Primarului.

IMPORTANT! În eventualitatea în care sunteţi victima unei infracţiuni, sunaţi cât mai urgent la numărul unic 112 şi încercaţi să reţineţi cât mai multe detalii despre cei vinovaţi. 

Doar după aceea, vă rugăm să comunicaţi şi Primăriei detalii despre infracţiunea a cărei victimă sunteţi, prin telefon la 0267 311 243 sau prin email la info@sepsi.ro.

Mai mult ca oricând, trebuie să fim uniţi pentru a trece cu bine peste încercările deosebite din această perioadă.

 

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.