ro
 
Miercuri, 03. Iulie 2024.

Știri

Alegeri în Chilieni şi Coşeni pentru desemnarea delegaților sătești în cadrul Consiliului Local
02.07.2021

Alegerile pentru desemnarea delegatului sătesc vor avea loc pe 16 iulie.

Primarul Antal Árpád despre problema urşilor: „Pentru mine pe primul loc este viaţa oamenilor, iar când viaţa oamenilor este în pericol, statul trebuie să intervină”
01.07.2021

Primarul Antal Árpád a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că decizia în problema urşilor trebuie să fie luată la nivel de Guvern şi nu poate exista niciun punct de vedere care să pună orice altceva deasupra interesului vieţii oamenilor.

Municipiul Sfântu Gheorghe are steag oficial
01.07.2021

Săptămâna aceasta, Guvernul a oficializat steagul orașului Sfântu Gheorghe, iar după publicarea hotărârii în Monitorul Oficial, drapelul va fi arborat pe fațada Primăriei și a altor instituții locale.

Mai multe grădinițe și creșe din Sfântu Gheorghe vor fi deschise și pe perioada vacanţei de vară
30.06.2021

Grădinițele și creşele din Sfântu Gheorghe îi așteaptă pe cei mici și pe timpul verii.

Primăria Sfântu Gheorghe a solicitat relocarea sau vânarea ursului din zona Şugaş Băi
28.06.2021

Conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe a solicitat duminică Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor relocarea sau vânarea ursului care a atacat sâmbătă un bărbat în apropiere de Şugaş Băi.

Card de reduceri la facilităţile sportive şi de agrement pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe
28.06.2021

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat instituirea Programului multianual „Sepsi Card” pentru susţinerea activităţilor sportive şi recreative din municipiu.

Primăria Sfântu Gheorghe începe o consultare publică pentru dezvoltarea noii strategii culturale
24.06.2021

În perioada 28 iunie - 9 iulie, Primăria Sfântu Gheorghe va realiza un sondaj în rândul locuitorilor din oraș, iar pe baza rezultatelor va fi actualizată strategia culturală a municipiului.

Hai să vedem împreună meciurile de la Euro 2020!
14.06.2021

Mai multe partide de la Campionatul European de Fotbal vor fi proiectate pe un ecran uriaş în parcul comun al Casei de Cultură „Kónya Ádám” şi al Liceului de Arte „Plugor Sándor”