ro
 
Miercuri, 24. Aprilie 2024.

Știri

Sfântu Gheorghe să fie Capitala Verde a României
29.01.2011

În competiţia pentru titlul „Capitala Verde a României”, oraşul Sfântu Gheorghe se află pe primul loc, cu cele mai multe blog-uri care au votat pentru oraşul nostru, urmat, cu o diferență foarte mică, de oraşul Braşov. Să votăm cât mai mulţi pentru oraşul Sfântu Gheorghe! Toţi cei care au un blog, să promoveze oraşul nostru pe el. Atenţie, se mai poate vota timp de două zile.

Detalii AICI. Hai Sfântu Gheorghe!

Se plănuieşte o expoziţie cu jucării vechi
25.01.2011

Se eliberează mai multe săli din clădirea care găzduieşte Casa Mives. Imobilul se află în proprietatea Consiliului Local şi, în momentul de faţă, două firme închiriează săli pentru sedii.

Parc comemorativ '56 în Sfântu Gheorghe
25.01.2011

La iniţiativa membrilor Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politic şi a persoanelor persecutate la evenimentele din ’56, Consiliul Local va amenaja un parc comemorativ în Sfântu Gheorghe, aducându-şi astfel un omagiu victimelor represaliilor ce au urmat după revoluţia din 1956.

Reducere de 10% şi în luna februarie
25.01.2011

Persoanele fizice şi juridice care vor achita impozitele pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport, datorat pe întregul an, până la data de 31 martie, vor beneficia de reduceri.

A expirat termenul de depunere a proiectelor culturale
24.01.2011

Pentru primul semestru al acestui an, au fost depuse 146 de proiecte culturale şi de tineret, termenul limită de depunere a acestor proiecte expirând săptămâna trecută.

Consultare publică privind ştrandul orăşenesc
24.01.2011

Primăria Sfântu Gheorghe iniţiază o consultare publică în legătură cu strategia de dezvoltare a ştrandului orăşenesc. Există două direcţii de dezvoltare: piscina mare va fi reabilitată păstrându-şi forma actuală sau va fi reconstruită cu tobogane şi elemente de parcuri acvatice.

Vor fi mai multe expoziţii la Casa cu Arcade
20.01.2011

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe ar da în administrare spaţiile de expoziţii din Casa cu Arcade, filialei judeţene a Asociaţiei Artiştilor Plastici din România, fiind inclusă şi îngrijirea expoziţiei istoriei oraşului.

Va fi anul infrastructurii
18.01.2011

Consiliul Local al municipiului Sfântu Gheorghe se poate mândri cu faptul că anul care a trecut a fost unul cu multe succese şi realizări, şi după toate semnele, sensul pozitiv de dezvoltare de anul trecut, continuă şi în anul 2011. Despre cele mai importante idei şi proiecte ale acestui an, l-am întrebat pe domnul primar Antal Árpád András.