ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Achitarea impozitelor și taxelor locale la Chilieni și la Coșeni
11.03.2019

Direcția Finanțelor Publice Locale din Sfântu Gheorghe informează locuitorii din Chilieni și Coșeni, că în zilele de 13 și 14 martie au posibilitatea de a achita în satele lor impozitele și taxele locale pentru anul 2019.

TEGA începe acţiunile de primăvară privind colectarea deşeurilor
11.03.2019

Odată cu începutul lunii martie, TEGA reia activitatea de colectare a sticlelor, respectiv degajarea obiectelor voluminoase, acţiunea urmând să aibă loc în toate localitățile din judeţ în care compania își desfășoară activitatea.

Design Bank – Un spaţiu creativ pentru tinerii din Sfântu Gheorghe
06.03.2019

Fostul sediul al Băncii Naţionale a României din Sfântu Gheorghe, care a fost transferat în urmă cu mai bine de cinci ani din proprietatea statului în cea a municipiului Sfântu Gheorghe, va găzdui un centru de inovare şi start-up.

Investiţie de 11 milioane de euro realizată în Parcul Industrial de la Câmpu Frumos
05.03.2019

A fost semnat contractul de concesionare a spaţiului pentru un Complex de prelucrare şi ambalare a cărnii, o investiţie privată care va crea 60 de locuri de muncă.

 

În acest an, locuitorii din Sfântu Gheorghe nu vor primi scrisori despre situaţi impozitelor locale
05.03.2019

Pentru că nu sunt modificări semnificative faţă de anul trecut, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe nu va trimite în acest an locuitorilor scrisori de informare a situaţiei impozitelor locale datorate.

Au avut loc dezbateri cu locuitorii din cele trei zone urbane marginalizate din Sfântu Gheorghe
01.03.2019

În perioada 25-28 februarie, Asociația Grup de Acțiune Locală Sepsi a organizat dezbateri publice în cele trei zone urbane marginalizate, identificate prin Strategia de Dezvoltare Locală (SDL).

Grădiniţa Árvácska din Sfântu Gheorghe, reabilitată termic cu fonduri europene
27.02.2019

Reabilitarea unităţilor de învăţământ şi crearea unui mediu modern şi confortabil de studiu pentru elevii şi preşcolarii din Sfântu Gheorghe au fost mereu printre obiectivele municipalităţii.

Teatrul „Andrei Mureşanu”, turnee în Franţa cu spectacolul OMG
27.02.2019

Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe participă în perioada 27 februarie – 2 martie la un turneu în Franţa cu spectacolul „OMG – Organisme modificate genetic”