ro
 

Campania gratuită de debarasare a obiectelor nefolosite, prelungită până la sfârșitul anului

22.06.2020

 

143 de persoane au profitat deja de debarasarea gratuită a obiectelor nefolosite, anunțată în martie.

Campania comună iniţiată de Primăria Sfântu Gheorghe şi societatea de salubritate TEGA prin care sunt debarasate obiectele nefolosite se va desfășura până la sfârșitul anului 2020.

Campania a fost lansată la sfârșitul lunii martie, când a fost instituită starea de urgenţă, şi are ca scop colectarea obiectelor pe care locuitorii le-au depozitat de-a lungul timpului în locuinţe, garaje sau beciuri, şi de care vor să scape. La iniţiativa primarului Antal Árpád, s-a convenit ca materialele şi obiectele rezultate în urma acestor acţiuni de debarasare din locuinţe să fie transportate de TEGA în urma unei programări prealabile la telefon 0267 310 123 pentru predarea gratuită a acestor obiecte.

143 de persoane au profitat deja de debarasarea gratuită a obiectelor nefolosite, anunțată în martie.

Campania a fost lansată având în vedere restricţiile de deplasare şi de a părăsi locuinţele din perioada stării de urgenţă, acela fiind un moment oportun să facem curat în locuinţe şi să scăpăm de acele lucruri pe care le-am tot adunat în ultimii ani şi care nu mai sunt folositoare. Vorbim aici de piese vechi de mobilier, electrocasnice, încălţăminte şi alte obiecte care nu ne mai sunt de folos.

Având în vedere însă nevoia continuă a unei astfel de campanii, Primăria Sfântu Gheorghe şi  TEGA au decis prelungirea acesteia până la sfârşitul anului.

 

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.