ro
 
Vineri, 05. Iulie 2024.

Știri

Primăria Sfântu Gheorghe face un apel public pentru combaterea ambroziei
25.09.2019

Campania naţională „SOS – Ambrozia” va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, între orele 11:00 – 15:00

Mii de elevi au venit fără mașină la școală în Săptămâna Europeană a Mobilității
25.09.2019

Colegiul Național „Mihai Viteazul” s-a dovedit a fi cea mai mobilă școală din Sfântu Gheorghe.

 

În perioada 27-29 septembrie are loc a noua ediție a Târgului de Toamnă la Sfântu Gheorghe
24.09.2019

În cadrul sărbătorii de toamnă care are ca temă dovleacul și porumbul, cei interesați sunt așteptați de către organizatori cu activități pentru copii, magazinul târgului, cu rotiserie, bunătăți și produse de târg. Iar în cursul zilei vizitatorii sunt așteptați cu muzică din piața târgului, spectacole folclorice și dansuri israeliene.

„Hai cu noi la școală pe jos!” în Săptămâna Europeană a Mobilităţii
15.09.2019

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe invită toţi elevii şi profesorii din oraş să aleagă moduri de transport durabile – mersul pe jos sau pe bicicletă.

 

PulzArt7 în spiritul creației
10.09.2019

Asemenea edițiilor anilor precedenți, în programul celei de-a șaptea ediţii a Festivalului de artă contemporană pulzArt, organizat în perioada 19-22 septembrie la Sfântu Gheorghe, ocupă un loc deosebit atelierele de lucru (workshopurile). Oferta este diversificată, pentru că va fi atelier de clovni, de cusut al genților design, modelarea betonului, crearea de colaje și introducere în procesele creării instalațiilor în spații publice.

SE POT CUMPĂRA BILETE PENTRU EVENIMENTELE DE LA PULZART7
10.09.2019

Cei interesați își pot achiziționa deja biletele pentru evenimentele la care doresc să participe. Acestea sunt disponibile online, pe site-ul www.biletmaster.ro, dar se pot procura și fizic de la Casa municipală de bilete.

RocketCamp în Anul Elevilor
29.08.2019

Sub auspiciile anului tematic al Elevilor, în perioada 19-23 august a avut loc la Câmpul Benedek tabăra de vară pentru elevi intitulată "Rocket Camp – tabăra voluntarilor!" cu participarea tinerilor liceeni și a proaspeților absolvenți. Majoritatea participanților la tabără au fost acei elevi care în anii precedenți au lucrat ca voluntari în cadrul unor evenimente din Sfântu Gheorghe, precum Zilele Sfântu Gheorghe, Galopiada Secuiască, Festivalul artei contemporane pulzArt sau Târgul de Toamnă, însă au fost și persoane care chiar dacă până acum încă nu, însă de acum încolo ar dori să experimenteze domeniul organizării de evenimente.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a achiziționat o pompă de mare putere
22.08.2019

În cadrul măsurilor de protecție împotriva inundațiilor, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a achiziționat o pompă de apă de mare putere.