ro
 
Vineri, 05. Iulie 2024.

Știri

Beatbox în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe, în Anul Elevilor
22.07.2019

După concertul cu o atmosferă prietenoasă al lui José Almar, cu care a început programul „O vară ritmată la Sfântu Gheorghe!” în ziua de vineri, 26 iulie de la ora 19:00 va urca pe scena de piatră din Piața Centrală formația de beatbox SzájArt project din Ungaria.

O nouă acţiune de dezinsecţie la Sfântu Gheorghe
16.07.2019

Prima acţiune de dezinecţie din acest an la Sfântu Gheorghe a avut loc pe 5 iulie, când au fost omorâte insectele vii. Specialiştii recomandă repetarea operației în decurs de 15 zile pentru eliminarea tuturor insectelor și a larvelor.

Melodii argentiniene de tango în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe
13.07.2019

Seria de evenimente „O vară ritmată la Sfântu Gheorghe!”, organizată în cadrul anului tematic „Anul Elevilor”, va fi deschisă pe data de 18 iulie de la ora 18:30 de ritmurile de tango ale lui José Almar din Argentina.

Vom avea o vară ritmată la Sfântu Gheorghe!
12.07.2019

În cadrul anului tematic „Anul Elevilor”, începând cu 18 iulie, Piața centrală din Sfântu Gheorghe va răsuna în fiecare săptămână pe ritmuri speciale.

Au fost desemnate cele mai frumoase zone rezidenţiale din Sfântu Gheorghe
10.07.2019

În cadrul noului concept „Oraşul nostru, responsabilitatea noastră!”, Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a lansat în primăvara acestui an concursul „Cea mai frumoasă zonă rezidenţială”.

Recuperare gratuită la Sfântu Gheorghe pentru copiii și tinerii cu handicap
05.07.2019

Centrul cu o atmosferă prietenoasă şi-a început activitatea de la 1 iulie, iar la programele organizate în clădirea de pe strada Țigaretei (lângă Biserica Krisztus Király) se poate înscrie oricine.

Fenomenul migrației, analizat în conferinţa de închidere a proiectului internațional YOUMIG
04.07.2019

La sfârşitul lunii iunie a avut loc conferința de închidere a proiectului internațional YOUMIG intitulată „Efectele migrației internaționale ale tinerilor – dezvoltarea instrumentelor instituționale și a canalelor de cooperare”

Vineri are loc dezinsecţia pe raza Municipiului Sfântu Gheorghe
01.07.2019

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe anunţă locuitorii că vineri, 5 iulie, va avea loc acţiunea de dezinsecţie pe teritoriul oraşului.