ro
 

Știri

Lângă Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe va fi construit un patinoar modern
10.04.2021

Consiliul Judeţean Covasna şi Primăriile Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc vor înfiinţa un club de hochei, urmând ca lângă Arena Sepsi să fie construit şi un patinoar modern.

Începe programul „Dăm valoare rablei tale”
09.04.2021

Primăria Sfântu Gheorghe acordă 3.000 de lei pentru fiecare autoturism înmatriculat de cel puțin 10 ani în municipiu.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a adoptat bugetul pentru acest an
08.04.2021

Pe lângă faptul că vor fi investiţii mai multe decât anul trecut, bugetul pe acest an este unul în care s-a pus foarte mult accent pe proiecte, pe programe în toate domeniile, de la Educaţie până la Sănătate, de la încurajarea mediului de afaceri până la programul local Rabla şi multe alte domenii.

Familie de urși semnalată în zona Șugaș Băi
08.04.2021

Primăria Sfântu Gheorghe atrage atenția locuitorilor că în zona km. 6 a drumului de legătură dintre Sfântu Gheorghe și stațiunea Șugaș Băi a fost semnalată apariția unei ursoaice cu doi pui. 

Peste 75% dintre locuitorii din Sfântu Gheorghe au plătit impozitele locale pe clădiri şi terenuri
07.04.2021

Numărul persoanelor care au plătit impozitele locale până la 31 martie este mai mare cu 3-5% decât în anii precedenţi, atât în cazul persoanelor fizice cât şi cele juridice.

Dezvoltări la scară largă la locaţia noului campus al Universităţii Sapientia din Sfântu Gheorghe
31.03.2021

La Sfântu Gheorghe a avut loc la finalul lunii martie prezentarea proiectului Universităţii Sapientia de extindere a ofertei educaţionale în această regiune şi de a construi un campus universitar modern la ieşirea din oraş spre Miercurea Ciuc, vizavi de Arena Sepsi.

Programul „Dăm valoare rablei tale” va începe după adoptarea bugetului local
29.03.2021

Având în vedere că adoptarea bugetului local al Municipiului Sfântu Gheorghe este prevăzută pentru prima parte a lunii aprilie, programul „Dăm valoare rablei tale”  va putea demara doar după alocarea bugetului necesar.

Locuitorii din Chilieni şi Coşeni pot solicita puieţi de pomi fructiferi
25.03.2021

Fundația Comunitară Covasna, împreună cu Primăria Sfântu Gheorghe, distribuie 800 de puieți de pomi fructiferi către locuitorii din Chilieni şi Coşeni, pentru a repopula soiurile de fructe autohtone din Transilvania și pentru a satisface nevoile unui stil de viaţă sănătos al familiilor.