ro
 
Sâmbătă, 21. May 2022.

Înscrieri pentru o nouă zi a porţilor deschise la fosta fabrică de ţigarete

13.05.2022

Pentru ediţia din 21 mai locurile sunt deja ocupate, dar se pot face înscrieri pentru 26 iunie

Primăria Sfântu Gheorghe pregăteşte două noi ediţii ale porţilor deschise la fosta fabrică de ţigarete.

După evenimentul din data de 9 aprilie, când aproape 200 de persoane au vizitat curtea şi interiorul clădirii monument istoric, alte 200 de persoane vor avea această ocazie pe data de 21 mai. Pentru această ediţie au prioritate la participare persoanele înscrise în luna aprilie.

Tururile ghidate din 21 mai încep din oră în oră între orele 10:00 şi 17:00 şi îi vor conduce pe vizitatori într-un tur al curții și al clădirii principale a fabricii, oferindu-le o perspectivă asupra trecutului, prezentului și viitorului fabricii. Participanţii vor afla informații despre istoria de peste 120 de ani a fabricii, vor afla rezultatele votului Tabak Forum și pot vedea cum au transformat alte țări clădirile închise ale fabricilor. În următoarele zile, persoanele aflate deja pe lista de aşteptare vor fi contactate pentru a confirma participarea la Ziua Porţilor Deschise din 21 mai.

Pentru evenimentul de duminică, 26 iunie, se pot face înscrieri AICI. Participarea la tururile ghidate este limitată tot la 200 de persoane şi se va face în ordinea înscrierii, la fel ca la ediţiile anterioare. La înscriere puteţi alege dacă doriţi să vizitaţi fabrica dimineaţa sau după-amiaza, iar după închiderea înscrierilor, organizatorii vor pregăti programul și lista participanților și vor contacta toți participanții pentru confirmare. 

A început un nou sezon în aer liber la Şugaş Băi
20.05.2022

Din 20 mai, o gamă largă de activități de agrement, facilități de recreere și servicii de promovare a sănătății vor fi disponibile pentru copii și adulți deopotrivă în Şugaş Băi.

Primăria Sfântu Gheorghe deschide un punct de verificare a chestionarelor de Recensământ
19.05.2022

Data limită pentru autorecenzare a fost prelungită până pe 27 mai, Sfântu Gheorghe fiind pe primul loc în ţară

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziţia suporterilor Sepsi OSK un tren gratuit pentru finala Cupei României
17.05.2022

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziția suporterilor echipei Sepsi OSK un tren cu 590 de locuri care să îi transporte la București pentru finala Cupei României la fotbal dintre Sepsi OSK şi FC Voluntari, care va avea loc joi de la ora 20:30 pe Stadionul Giulești.

Programul Pedibus a împlinit un an de la lansare
17.05.2022

Pe 17 mai programul Pedibus, lansat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, a împlinit un an de existență

Programul complet al primei ediții SepsiBook
13.05.2022

La evenimentul care va avea loc în perioada 26-29 mai la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe, vor participa 40 de edituri din România și Ungaria, care vor oferi cărți la aproximativ 30 de standuri.