ro
 

Știri

Crăciunul tuturor - un spectacol cu scopuri umanitare
11.12.2009
Crăciunul este o sărbătoare care ne leagă unul de celălalt. O sărbătoare care izvorăşte din familie şi se înalţă, ca o forţă unificatoare deasupra noastră. Bucuria celor care primesc şi celor care dăruiesc este o bucurie comună, bucuria dragostei. În spiritul acestor gânduri, vă aşteptăm cu drag, împreună cu familia Dumneavoastră la CRĂCIUNUL TUTUROR, spectacol cu scopuri umanitare, urmat de o gustare cu meniu tip bufet suedez.

Spectacolul va avea loc în sala mare a Teatrului „Tamási Áron”,
în data de 17 decembrie 2009, ora 19.00.

Viceprimarul Bálint József a fost revocat din funcţie
08.12.2009
În cadrul şedinţei  de miercuri seară a Consiliului Local membri acestuia au votat hotărârea consiliului cu privire la revocarea din funcţie a viceprimarului Bálint József.
Primarul Antal Árpád András şi-a motivat  iniţiativa, spunând că PCM poate să scape în sfârşit de acel rol contradictoriu de a se comporta ca şi partid de opoziţie, şi în situaţiile în care îi aparţine decizia.
Primarul oraşului Sfântu Gheorghe a subliniat în mod repetat că în urma cu un an şi jumătate credea cu tărie că membri PCM pot şi vor lucreze în beneficiul oraşului dar din păcate, a constatat că permanent aceştia puneau piedici în munca lui.
Ziua adopțiilor
04.12.2009
Sâmbătă, 5 decembrie 2009 în organizarea Consiliului Local Sf Gheorghe, Sepsi Radio și Asociația Nez Perce, la Adăpostul pentru Câini Comunitari se organizează \"Ziua Adopțiilor\" - o acțiune educativă și de recreere pentru toți cetățenii orașului. De asemenea, se lansează și \"Revista câinelui vagabond/Kóborka Lapja\" o revistă educativă pentru copiii de clasa I-IV, ce are în vedere dezvoltarea relației copil-animal. În cadrul programului de sâmbătă 5 decembrie vor avea loc demonstrații canine și se vor face prezentări cu câinii adăpostului.
Concediul fără plată pe care funcţionarii publici sunt obligaţi să-l ia, nu va afecta publicul larg şi buna desfăşurare a procesului administrativ
27.11.2009
În cadrul conferinţei de presă de joi, primarul Antal Árpád András a explicat că, în legătură cu concediile fără plată, se consultă în permanenţă cu liderii sindicali.
Salariul angajaţilor din cadrul primăriei trebuie să se reducă cu 15,5 la sută, ţinând cont de hotărârea guvernamentală.
Taximetriştii se mută în faţa Magazinului Universal Şugaş
27.11.2009
Primarul a spus că staţia de taxiuri de pe str. Grof Miko Imre se mută cu câţiva metri mai încolo şi noua locaţie este chiar în faţa magazinului Şugaş, pe banda dispre trotuar iar pe banda exterioara s-au făcut locuri de parcare.
Locuitorii de pe Aleea Făcliei au mulţumit pentru reparaţiile făcute
27.11.2009
„Deşi marea majoritate a locuitorilor acestei scări sunt pensionari, am reuşit să renovăm scara de bloc, pentru că şi această parte ţine de casa noastră, nu?”, a zis cu mândrie D-na Mihaly Ibolya şi le-a arătat ziariştilor, scara de bloc în care locuieşte, pe Aleea Făcliei, din Municipiul Sfântu Gheorghe.
Târg de Crăciun
20.11.2009
Primăria oraşului Sfântu Gheorghe organizează în perioada 17-24 decembrie, în Piaţa Libertăţii (pe aleea din faţa Parcului Elisabeta), Târg de Crăciun. Primăria va pune la dispoziţia comercianţilor, fără taxă, 17 căsuţe de lemn. Înscrierile se fac până la data de 02 decembrie.
Copii din grădiniţa Gulliver au vizitat Primăria Sfântu Gheorghe
16.11.2009
În cursul zilei de luni, Primarul Antal Árpád András, a avut plăcerea să primească nişte musafiri deosebiţi. Două clase aflate în grupa pregătitoare la Grădiniţa Gulliver, au vizitat Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.