ro
 
Sâmbătă, 20. Aprilie 2024.

Știri

Oraşul se pregăteştre de Ziua Copiilor
23.05.2011

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, la fel ca şi în anii precedenţi, şi în acest an va organiza Ziua Copiilor, şi va participa la fesitivităţile organizate la data de 1 iunie.

Continuă lucrările pe DN12
20.05.2011

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe solicită înţelegere din partea locuitorilor oraşului, în următoarele două – trei săptămâni, deoarece lucrările la secţiunea Drumului Naţional 12, care trece prin oraşul nostru, continuă, ceea ce vor face mari perturbări.

Zilele Sfântu Gheorghe la bilanţ
11.05.2011

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe, în persoana primarului oraşului, Antal Árpád András, directorul festivalului Grubisics Levente şi directorul de programe Dancs Zsolt a Zilelor Sfântu Gheorghe au prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, bilanţul unei săptămâni pline de evenimente, de distracţie, de muzică şi de antren.

Restricţia circulaţiei rutiere pe durata Zilelor Sfântu Gheorghe
03.05.2011

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoştinţa publicului că la data de 3 mai, marţi de la ora 7.00 va fi închisă circulaţia rutieră pe starda Gábor Áron. Începând de miercuri, 4 mai, de la orele 9,00, se închide circulaţia în Piaţa Sfântu Gheorghe...

Forum cu locatarii din Cartierul Ciucului
27.04.2011

Nu cu mult timp în urmă, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, împreună cu UDMR, a organizat un forum cu locatarii din Cartierul Ciucului, forum care s-a dovedit util şi instructiv.

Primăria a fost vizitată de elevi
27.04.2011

„Să înveţi bine şi mult, este secretul reuşitei” - le-a spus primarul Antal Árpád András elevilor de clasa a IV-a, de la Liceul Mikes Kelemen, care au vizitat Primăria.

Discuţii pentru Hotelul „Hungária”
27.04.2011

Primarul Antal Árpád András a avut, şi săptămâna trecută, discuţii cu reprezentanţii Ministerului Comunicaţiilor, pentru ca Municipiul Sfântu Gheorghe să poată prelua clădirea monument în care funcţionează Poşta Română, Hotelul Hungária.

Scrisoare deschisă de la organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe
27.04.2011

În amintirea celor 20 de ani de sărbătorire a zilelor oraşului, organizatorii anul acesta au conceput un eveniment retrospectiv pentru a crea o amintire generaţiilor viitoare.