ro
 
Vineri, 05. Iulie 2024.

Știri

2014-05-07: Inaugurarea Parcului Memorial al Holocaustului
07.05.2014

Realizat din iniţiativa supravieţuitorilor fostei comunităţi a evreilor din judeţul Trei Scaune, cu sprijinul material şi moral al Consiliului Local şi al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România şi al Comunităţii Evreilor din Braşov–Obştea Evreilor Sfântu Gheorghe,  cu ocazia comemorării a 70 de ani de la deportarea evreilor din judeţ, va avea loc inaugurarea Parcului Memorial al Holocaustului joi, pe data de 8 mai 2014, în noul cimitir evreiesc, din str. Voican.

Ziua păsărilor şi a arborilor
07.05.2014

În organizarea Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, Asociaţiei Vadon” şi Asociaţiei „Fundament”, vineri, 9 mai 2014 se va celebra Ziua păsărilor şi a arborilor.

Restricţii de trafic pe durata Zilelor Sfântu Gheorghe
29.04.2014

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că, datorită pregătirilor pentru Zilele Sfântu Gheorghe circulaţia rutieră în centrul oraşului se va restricţiona după cum urmează...

A iubi, a îngriji, a deparazita, a adopta!
29.04.2014

Campanie civică informativă despre bolile pe care le poartă maidanezii

Câinii şi pisicile pot fi purtători ai unor germeni parazitari. În România, 70 % dintre animalele comunitare sunt infestate cu diferiţi paraziţi.

Continuă lucrările de asfaltare
28.04.2014

Şi în acest an, lucrările de reabilitare a străzilor continuă în forţă. S-a turnat stratul de uzură pe cea de-a doua parte a străzii Nicolae Bălcescu, dar se asfaltează şi pe străzile Bánki Donát, Victor Babeş, Porumbeilor şi Vulturilor.

Ar dori să reglementeze păşunatul
28.04.2014

„Mai mulţi cetăţeni ai oraşului au sesizat, pe bună dreptate, că păşunatul nu este reglementat aşa cum trebuie, pe teritoriul oraşului. Acesta este motivul pentru care s-a elaborat un proiect de hotărâre care va fi supus dezbaterii publice” – a declarat domnul Antal Árpád András, primarul Municipiului Sfântu Gheorghe.

Burse pentru studenţi - lista celor înscrişi şi punctajul obţinut
25.04.2014

În baza prevederilor hotărârilor Consiliului Local privind instituirea programului de burse pentru susţinerea studenţilor din anii terminali cu domiciliul în municipiul Sfântu Gheorghe, la primărie au fost depuse 16 dosare.

2014-04-22: Corpuri de iluminat cu consum redus de energie
22.04.2014

La Sfântu Gheorghe, iluminat public inteligent
                         
Parte a lucrărilor de dezvoltare urbană începute acum şase ani, modernizarea iluminatului public a fost considerată a fi un aspect foarte important de către municipalitate.