ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Compartimentul de Achiziții Publice din cadrul Primăriei așteaptă și înscrierea persoanelor aflate la început de carieră
28.02.2017

Compartimentul de Achiziții Publice din cadrul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea celor două funcții de funcționar public de execuție vacante. Ambele funcții vacante sunt de consilier cu grad profesional debutant, iar criteriile obligatorii pentru ocuparea posturilor sunt studiile superioare și cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională.

Primarul Municipiului Sfântu Gheorghe caută colaborator
28.02.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea celor două funcții contractuale vacante din cadrul Cabinetului Primarului. Ambele posturi sunt de Inspector de specialitate grad I/A iar criteriile obligatorii pentru participarea la concursul pentru ocuparea posturilor vacante sunt următoarele: studii superioare – studii universitare, precum cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională.

Săptămâna filmelor Oscar la cinema Arta
25.02.2017

Începând de vineri, 24 februarie până la 2 martie în Cinema Arta by Cityplex din Sfântu Gheorghe filmele nominalizate la Oscar au un rol principal. În cadrul Săptămânii filmelor Oscar publicul poate alege dintre cinci filme cu șanse mari la premiile Oscar 2017.

Felicitarea cuplurilor cu ocazia nunţii de aur şi de diamant
24.02.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, ediţia a 26-a, sărbătoreşte de opt ani cuplurile care îşi aniversează anul acesta 50 de ani de căsnicie (nunta de aur), respectiv 60 de ani de căsnicie (nunta de diamant).

Municipalitatea Sfântu Gheorghe a emis scrisoarea de înștiințare despre plata taxelor pentru anul 2017
22.02.2017

Locuitorii din Sfântu Gheorghe vor primi în curând o scrisoare din partea autorității locale, cu informații privind colectarea impozitelor pentru anul 2017.

Titlul Onorific „Pro Urbe” 2017
20.02.2017

În temeiul Hotărârii nr. 106/2014, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe aşteaptă propuneri pentru Titlul Onorific „Pro Urbe” pe anul 2017, pentru acele personalități, persoane fizice, care au contribuit în  mod esențial la ridicarea prestigiului municipiului Sfântu Gheorghe în diferite arii de activitate „fără a aștepta recompense materiale şi aplauze”.

Relaxare la Şugaş Băi
17.02.2017

Şugaş Băi nu este numai o locaţie ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă, fiind dotat cu teleschi şi tunuri de zăpadă artificială, ci indiferent de anotimp permite de asemenea o varietate de posibilităţi pentru divertisment și recreere.

Începe programul de reabilitare a blocurilor
17.02.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a inițiat un program multianual de intervenție pentru reabilitarea structural-arhitecturală a anvelopei clădirilor. Conform acestui plan în 2017 vor fi reabilitate blocurile din centrul orașului, în 2018 majoritatea blocurilor afectate din oraș, iar în 2019 urmează blocurile din Zona Gării și lângă drumul principal către Brașov.