ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Programul „Inițiere în sport” continuă și în acest an școlar
24.09.2018

Programul intitulat Inițiere în sport a fost creat prin inițiativa Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe în parteneriat cu Asociația Sportivă Pinguinii Regali. Programul a avut un succes foarte mare și a stârnit entuziasm în cadrul copiilor participanți în anul școlar 2017-2018.  Conform promisiunilor, programul continuă, mai mult, în anul școlar 2018-2019 se va extinde gama serviciilor și cercul educatorilor. Se va extinde și grupul țintă la aproximativ 2400 copii.

Apa este potabilă la Izvorul public „Csaba”
21.09.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe înștiințează locuitorii că apa din Izvorul public „Csaba” spre Șugaș Băi este bună de băut.

Compania SEPSI ÚT-ÉPÍTŐ S.R.L. începe activitatea
20.09.2018

Începând cu astăzi, 20 septembrie, compania SEPSI ÚT-ÉPÍTŐ S.R.L. a devenit operaţională, iar în prezent personalul angajat al firmei se şi lucrează la repararea trotuarelor aflate în faţa Colegiului Național Székely Mikó. 

Zilele Sportive Sfântu Gheorghe se organizează pentru a douăsprezecea oară
20.09.2018

A 12-a ediție a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe se va desfășura în perioada 21 - 23 septembrie, la o nouă locație. În loc de Sala Sporturilor ” Szabó Kati ”, în acest an, evenimentul va fi găzduit de Arena Sepsi. Timp de trei zile, cei interesați vor putea alege din 55 diferite tipuri de sport.

A opta ediție a Târgului de Toamnă la Sfântu Gheorghe
20.09.2018

În perioada 29 -30 septembrie, în Piața Centrală a municipiului Sfântu Gheorghe, se va organiza cea de-a opta ediție a Târgului de Toamnă. La evenimentul de toamnă, axat pe tema pai-ului, organizatorii îi așteaptă pe toți cei interesați cu activități pentru copii, produse de târg, produse tradiționale și bunătăți de târg. În cursul zilei, vizitatorii se vor putea bucura de spectacole folclorice.

Concurs de sărituri peste obstacole la Câmpul Benedek
18.09.2018

Duminică, 23 septembrie, de la ora 10 se va desfășura cea de a cincea rundă a Campionatului Regional din Ținutul Secuiesc, la Câmpul Benedek. Aceasta este în același timp și finala Campionatului. Cei dornici să participe la competiție pot contacta organizatorul evenimentului, Clubul de Echitație Vadon până la data de 21 septembrie.

Ofertele celor 4 zile ale PulzArt 6
14.09.2018

Anul acesta, Ediţia 6 a Festivalului de Artă Contemporană din Sfântu Gheorghe este construită în jurul unor ateliere / workshop-uri, în care se va lucra în grupuri mici, fără a omite evenimentele teatrale, muzicale, artistice și de performance, considerate speciale în aria lor de domeniu. Iată cum arată Tabloul cu ofertele de artă contemporană ale pulzArt6 :

Se așteaptă aplicația firmelor pentru renovarea a trei străzi din Sfântu Gheorghe
13.09.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a anunțat un nou proces de achiziții publice pentru renovarea altor străzi, și așteaptă aplicările firmelor de specialitate.