ro
 
Sâmbătă, 18. May 2024.

Știri

Bursele Sfântu Gheorghe - rezolvarea contestaţiilor
10.12.2010

În urma contestaţiilor depuse, comisia de evaluare a reevaluat dosarul lui Tulit Gyopár și a stabilit un punctaj final de 90,79.
 

Spitalul va fi sprijinit oricum
09.12.2010

Nu încape discuţie că Spitalul Judeţean Fogolyán Kristóf va fi sprijinit de Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe, însă, în primul rând, trebuie găsite metodele prin care se va realiza acest lucru.

Un nou succes la capitolul amenajare urbană
09.12.2010

În acest an, am acordat o atenţie deosebită realizării lucrărilor de modernizare a străzilor, într-un mod echilibrat – a declarat primarul Antal Árpád András.

Antal Árpád: Salut iniţiativa care se referă la regândirea Sărbătorii Zilei Naţionale a României
09.12.2010

Răspunzând la întrebările jurnaliştilor, primarul Antal Árpád András a spus că, populaţia maghiară din Ardeal va putea sărbători Ziua Naţională a României, cu sufletul împăcat, dacă Statul Român va duce le îndeplinire promisiunea făcută la Alba Iulia, şi anume că Ţinutul Secuiesc va avea autonomie.

Flacăra Coroanei de Advent a fost aprinsă
08.12.2010

Realizarea uriaşei Coroane de Advent, la noi în oraş, a fost o premieră, aprinderea primei lumânări oferind posibilitatea unei adevărate serbări. Fotoreportajul nostru nu va putea reda, complet, acea atmosferă extraordinară de la eveniment, dar arată începerea, într-o manieră demnă, a Sărbătorii de  Advent, în Sfântu Gheorghe.

Premiu de excelenţă pentru Sfântu Gheorghe
07.12.2010

Sfântu Gheorghe s-a numărat printre premiaţii galei regionale „Zece pentru România” organizată de  Realitatea TV. În urma unei întreceri strânse, juriul a acordat premiul municipiului Sfântu Gheorghe.

Comunitatea maghiară din Hunedoara s-a întărit și datorită parteneriatului cu maghiarii din Covasna
07.12.2010

77 de evenimente, peste 5.000 de participanţi, 40 de instituţii şi organizaţii colaboratoare, acestea sunt cifrele bilanţului primului an de colaborare dintre comunitățile maghiare din județele Hunedoara și Covasna.

Avem prima locaţie  “Gândit pentru bebe”
29.11.2010

Pensiunea Ferdinánd din Sfântu Gheorghe a fost prima unitate care a răspuns pozitiv la concursul lansat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe la mijlocul lunii octombrie.