ro
 
Miercuri, 03. Iulie 2024.

Anunţ – echipa organizatoare a Zilelor Sfântu Gheorghe caută practicanţi

02.02.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe şi Fundaţia Pro Georgio Sancto organizează şi anul acesta Zilele Sfântu Gheorghe – unul din cele mai mari evenimente culturale şi artistice din Bazinul Carpatic. Ţelul evenimentelor care vor avea loc în perioada 22 – 29 aprilie este acela de a alcătui un program care să satisfacă toate gusturile, fiind atinse toate categoriile de vârstă. Pe lângă toate programele distractive şi artistice, vor fi organizate evenimente culturale care întăresc conştiinţa identităţii. Pentru acest lucru, vor fi organizate mai multe sute de programe. Şi în acest an, ca şi în anii precedenţi, programul de o săptămână al festivalului va fi colorat de spectacolele artiştilor locali, naţionali şi internaţionali.

Echipa organizatoare a festivalului Zilelor Sfântu Gheorghe, în acest an, doreşte să-şi lărgească echipa biroului de presă, iar pentru acest lucru aşteptăm tineri jurnalişti şi fotografi care cunosc viaţa culturală, lumea teatrală şi muzicală, şi care ar dori să participe la organizare alături de o echipă dinamică.

Tot ce trebuie să faci, este să trimiţi până la data de 4 martie, pe adresa de e-mail spress@sepsi.ro , un articol propriu sau un reportaj, şi un interviu. Dacă doreşti să te prezinţi ca şi fotograf, trebuie să faci un portofoliu cu câteva din lucrările tale, şi să le trimiţi la adresa de e-mail mai sus menţionată. Trebuie să ataşezi la scrisoare şi motivaţia ta, de ce doreşti să intri în echipă, şi să subliniezi dacă ai mai lucrat în acest domeniu.

Ceea ce oferim noi: cazare şi masă pentru o săptămână, dezvoltare profesională, o incursiune în organizarea de evenimente, zile foarte bogate în evenimente, o atmosferă de neuitat şi o echipă profesionistă.

Cei care vor fi aleşi vor lucra cot la cot cu organizatorii şi cu fotografii noştri, au posibilitatea să se întâlnească cu artiştii care vor urca pe scenă, şi pot participa la viaţa activă a biroului de presă.

Vino alături de noi, să organizăm cel mai mare festival al zilelor oraşului din Bazinul Carpatic!

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.