ro
 
Miercuri, 14. Aprilie 2021.

Știri

Dezvoltări la scară largă la locaţia noului campus al Universităţii Sapientia din Sfântu Gheorghe
31.03.2021

La Sfântu Gheorghe a avut loc la finalul lunii martie prezentarea proiectului Universităţii Sapientia de extindere a ofertei educaţionale în această regiune şi de a construi un campus universitar modern la ieşirea din oraş spre Miercurea Ciuc, vizavi de Arena Sepsi.

Programul „Dăm valoare rablei tale” va începe după adoptarea bugetului local
29.03.2021

Având în vedere că adoptarea bugetului local al Municipiului Sfântu Gheorghe este prevăzută pentru prima parte a lunii aprilie, programul „Dăm valoare rablei tale”  va putea demara doar după alocarea bugetului necesar.

Locuitorii din Chilieni şi Coşeni pot solicita puieţi de pomi fructiferi
25.03.2021

Fundația Comunitară Covasna, împreună cu Primăria Sfântu Gheorghe, distribuie 800 de puieți de pomi fructiferi către locuitorii din Chilieni şi Coşeni, pentru a repopula soiurile de fructe autohtone din Transilvania și pentru a satisface nevoile unui stil de viaţă sănătos al familiilor.

O scurtă descriere a domeniului de locuințe din Sfântu Gheorghe
24.03.2021

Portofoliul de locuințe ale Primăriei Sfântu Gheorghe include locuințe construite de stat, locuințe construite de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), locuințe sociale, locuințe de serviciu și de urgență și terenuri care pot fi solicitate în cadrul programului „Hai acasă!”.

31 martie, termenul pentru depunerea rapoartelor de evaluare pentru clădirile nerezidenţiale
23.03.2021

Direcţia de Finanţe Publice Municipale atrage atenția asupra faptului că din 5 în 5 ani este obligatorie evaluarea imobilelor cu destinație nerezidențială.

Mai multe taxe locale pot fi achitate la Biroul de Relaţii cu Publicul al Primăriei Sfântu Gheorghe
22.03.2021

Începând de marţi, 23 martie, mai multe taxe locale vor putea fi plătite și la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură al Primăriei Sfântu Gheorghe.

Municipiul Sfântu Gheorghe intră oficial în scenariul roşu al pandemiei
22.03.2021

Începând de marţi, 23 martie, se închid restaurantele şi barurile la interior, dar şi instituţiile de spectacole şi cinematograful