ro
 

Știri

S-au pus în vânzare biletele pentru conferinţa lui Máté Bence de la Sfântu Gheorghe
23.08.2023

Publicul se poate întâlni cu fotograful de natură pe 23 septembrie, de la ora 19:00

Căutăm voluntari!
22.08.2023

Organizatorii celei de a 9-a ediții a festivalului pulzArt caută tineri entuziaști și activi, care iubesc arta și care doresc să se implice între 11-17 septembrie în organizarea și desfășurarea unui festival de artă contemporană. 

Concurs instalații artistice
21.08.2023

Cu apropierea celei de a 9-a ediții a Festivalului de Arte Contemporane pulzArt, anunțăm concurs de proiecte – inclusiv implementare – pentru instalații artistice în spații publice. Așteptăm idei de proiecte simple, dar ingenioase, noi, care nu au fost prezentate la alte festivaluri și / sau expoziții, implementabile cu un buget restrâns.

Încep lucrările de frezare a asfaltului vechi pe străzile Stadionului şi Grigore Bălan
19.08.2023

Având în vedere aceste lucrări, parcarea autoturismelor va fi interzisă pe aceste tronsoane pe perioada lucrărilor, însă circulaţia auto se va desfăşura cu restricţii, dar nu va fi închisă total.

Așteptăm înscrieri pentru aniversarea nunții de aur sau diamant
17.08.2023

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe sărbătorește şi anul acesta într-un cadru festiv cuplurile care împlinesc 50 sau 60 de ani de căsnicie, respectiv nunta de aur sau de diamant.

„Vânătoare fără sânge” la Sfântu Gheorghe
17.08.2023

Sâmbătă se deschide o expoziție de amploare a fotografului de natură Máté Bence

Poliția Locală Sfântu Gheorghe începe sancționarea șoferilor care parchează pe pistele de biciclete
11.08.2023

Începând de luni, 14 august, Poliția Locală Sfântu Gheorghe va acorda prioritate verificării pistelor pentru biciclete din municipiu, în vederea identificării și sancționării șoferilor care parchează neregulamentar pe benzile destinate cicliștilor.

O bancă inteligentă a fost amplasată în Sfântu Gheorghe
09.08.2023

Biroul Pentru Tineret din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe a amplasat o bancă inteligentă în centrul orașului, în Piața Mihai Viteazul.