ro
 

Știri

Piese consacrate, spectacole invitate, dar și premiere de neratat: începe o nouă stagiune a teatrelor din Sfântu Gheorghe!
13.09.2023

Din septembrie, puteți urmări producții din repertoriul noii stagiuni a teatrelor din Sfântu Gheorghe, care și în acest an aduc în fața publicului atât spectacole proprii, cât și spectacole invitate de la teatre importante din țară și din străinătate.

Programul „Iniţiere în sport” continuă și în acest an școlar
13.09.2023

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe împreună cu Asociația Sportivă Pinguinii Regali continuă din luna octombrie programul „Iniţiere în sport”, având ca scop inițierea elevilor din grupele mari de grădiniţă și din clasele primare din toate școlile din oraș.

Lumi individuale și experiențe comunitare la cea de-a 9-a ediție pulzArt
13.09.2023

Cea de-a 9-a ediție a festivalului de arte contemporane pulzArt începe joi, 14 septembrie, aducând la Sfântu Gheorghe timp de patru zile o selecție de delicii muzicale, întâlniri literare de actualitate, ateliere comunitare și instalații publice care provoacă la reflecție și depășesc limitele.

Conferințele lui Máté Bence vor încheia expoziția de fotografie de natură „Vânătoare fără sânge”
12.09.2023

Conferințele celebrului fotograf de natură Máté Bence vor încheia expoziția de mare anvergură intitulată „Vânătoare fără sânge” pe 23 și 24 septembrie, de la ora 19:00, în sala de conferințe a Colegiului Național „Székely Mikó”. 

Termen prelungit până pe 9 octombrie pentru înscrierea cuplurilor de aur sau diamant
11.09.2023

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a prelungit termenul de înscriere pentru aniversarea nunții de aur sau diamant.

Ateliere de creație la pulzart, ediția a 9-a
11.09.2023

La fel ca în edițiile anterioare, și în acest an pulzArt va pune un accent puternic pe implicarea cât mai mare a publicului și pe oferirea oportunității de a participa la activități creative și interactive. 

Programe literare la cea de-e 9-a ediție a festivalului pulzart
11.09.2023

În cele patru zile de pulzArt te așteaptă o varietate de întâlniri literare.