ro
 
Joi, 15. Aprilie 2021.

Servicii limitate pentru clienți la Direcția de Asistență Socială

13.11.2020

Din cauza mai multor cazuri de COVID-19 în rândul angajaţilor, serviciile de relaţii cu clienții sunt limitate la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Sfântu Gheorghe.

Pentru că mai mulți angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, serviciul pentru clienți este limitat, dar operațional. Beneficiarii pot depune în zilele lucrătoare între orele 9:00-13:00 documentele necesare pentru ajutoare de urgenţă, indemnizație familială, ajutor pentru persoanele cu dizabilități, ajutor de încălzire etc.

Direcția de Asistență Socială a suspendat munca de teren, pregătirea studiilor de caz și primirea solicitărilor de documente non-urgente.

Primăria Sfântu Gheorghe a dezinfectat clădirea Direcției de Asistență Socială de pe strada Erege, iar în instituție lucrează doar personalul cu teste negative, în conformitate cu toate reglementările obligatorii de sănătate și siguranță.

Municipalitatea recomandă locuitorilor să se adreseze mai întâi telefonic personalului Direcției de Asistență Socială înainte de a merge personal pentru a depune documentele necesare. Puteți obţine informaţii la numărul 0267 312 111.

Valoarea abonamentelor neutilizate la Baza de înot va fi restituită
14.04.2021

Sepsi ReKreativ anunţă că din cauza pandemiei nu va putea deschide Baza de înot din Sfântu Gheorghe nici în viitorul apropiat.

S-au finalizat lucrările de modernizare la Serviciul Comunitar de Evidenţă a Persoanelor
13.04.2021

Serviciul  Comunitar de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe își continuă activitatea de pe strada Dózsa György nr. 14 într-un spațiu proaspăt renovat.

Din 14 aprilie, locuitorii din Chilieni şi Coşeni pot prelua puieţii de pomi fructiferi solicitaţi
12.04.2021

Începând de miercuri, 14 aprilie, ora 9, puieţii de pomi fructiferi solicitaţi de locuitorii din Chilieni şi Coşeni pot fi preluaţi de la Grădinăria oraşului (str. Arcuşului).

Se reiau lucrările de reabilitare a drumurilor în mai multe zone din oraș
12.04.2021

Odată cu venirea primăverii, sunt reluate lucrările de reabilitare a drumurilor în mai multe zone din oraș.

Lângă Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe va fi construit un patinoar modern
10.04.2021

Consiliul Judeţean Covasna şi Primăriile Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc vor înfiinţa un club de hochei, urmând ca lângă Arena Sepsi să fie construit şi un patinoar modern.