ro
 

Se reiau lucrările de reabilitare a drumurilor în mai multe zone din oraș

12.04.2021

Odată cu venirea primăverii, sunt reluate lucrările de reabilitare a drumurilor în mai multe zone din oraș. Urmează să fie finalizate lucrările de reabilitare pe strada Sporturilor. Aici mai sunt necesare câteva avize, montarea indicatoarelor de circulație și vopsirea marcajelor rutiere. Pe strada Puskás Tivadar se efectuează în prezent lucrări de amenajare a carosabilului și a bordurilor. 

Pe strada Kós Károly, Primăria a mai solicitat demararea unor lucrări de reparație: indicatoare rutiere şi repararea bordurilor. Vor începe în curând lucrările de reabilitare și pe strada 1 Decembrie 1918, pe porțiunea dintre străzile Gen. Grigore Bălan și Nicolae Bălcescu. De asemenea, vor fi demarate lucrările de reabilitare și pe strada Rozelor. 

Direcţia de Gospodărire a Domeniului Public a demarat lucrări de reparație la trotuarul de pe strada Lunca Oltului, precum și la scările din Parcul Elisabeta. Lângă Blocul 105 pe strada Gen. Grigore Bălan urmează să fie amenajată intrarea și porțiunea respectivă de drum.

Societatea Sepsi Út-Építő SRL efectuează în prezent lucrări de înlocuire a capacelor de canal în mai multe zone ale orașului, urmând și lucrări pe aleile pietonale de pe strada 1 Decembrie 1918 şi Aleea Sănătăţii. Totodată, sunt reparate trotuarele şi parcările pe strada Cetății. 

Pe strada Crângului, din cauza calităţii precare a lucrărilor, Primăria nu a făcut recepţia acestora. Aici vor avea loc lucrări de reparaţii pe cheltuiala constructorului, urmând ca doar după remedierea problemelor să fie recepţionate lucrările.

Așa cum am anunțat anterior,  pe strada Dealului au fost finalizate lucrările de reabilitare.

Aproape 100 de cereri depuse pentru înfrumuseţarea zonelor verzi din Sfântu Gheorghe
10.05.2021

A fost depus un număr record de cereri pentru Programul de înfrumuseţare a zonelor verzi din Sfântu Gheorghe.

În 10 mai începe recensământul general agricol şi la Sfântu Gheorghe
07.05.2021

Primăria face un apel la locuitori să colaboreze cu recenzorii pentru realizarea acestui recensământ de interes public

Primăria Sfântu Gheorghe cumpără fosta Fabrică de Ţigarete
06.05.2021

Clădirea va fi reabilitată şi introdusă în circuitul cultural şi de tineret al oraşului

Târg în weekend în Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe
06.05.2021

Târgul de flori va avea loc sâmbătă, 8 mai și duminică, 9 mai, în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe.

Pe 7 mai începe un nou sezon de distracţie în aer liber la Şugaş Băi
05.05.2021

Parcul de aventură, terenul de minigolf, peretele de escaladă şi terenul de tenis îi aşteaptă pe toţi doritorii zilnic între orele 11-19.