ro
 
Luni, 15. August 2022.

Ziua adopțiilor

04.12.2009
Sâmbătă, 5 decembrie 2009 în organizarea Consiliului Local Sf Gheorghe, Sepsi Radio și Asociația Nez Perce, la Adăpostul pentru Câini Comunitari se organizează \"Ziua Adopțiilor\" - o acțiune educativă și de recreere pentru toți cetățenii orașului. De asemenea, se lansează și \"Revista câinelui vagabond/Kóborka Lapja\" o revistă educativă pentru copiii de clasa I-IV, ce are în vedere dezvoltarea relației copil-animal. În cadrul programului de sâmbătă 5 decembrie vor avea loc demonstrații canine și se vor face prezentări cu câinii adăpostului.

Copiii veniți la adăpost pot plimba căteii și, de asemenea, pot face curățenie în boxele de câini sau pot plimba cățeii în lese.

\"\"  \"\"  \"\"

\"\"  \"\"  \"\"

\"\"

Sursă: Asociația Nez Perce
Organizează un eveniment pe străzile din Sfântu Gheorghe!
12.08.2022

Biroul pentru Tineret al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe organizează pe 17 septembrie o zi fără mașini în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității și invită locuitorii să organizeze diverse evenimente pe străzile din faţa blocurilor.

Hotelul Bodoc – ce urmează?
11.08.2022

Planurile Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe și situația actuală a clădirii fostului hotel

Continuă modernizarea rețelei de iluminat public și de trotuare în Sfântu Gheorghe
10.08.2022

Are loc introducerea în subteran a reţelei electrice în mai multe zone ale orașului, dar se lucrează şi la asfaltarea unor trotuare și parcări

Restricţii de circulaţie din cauza Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc
05.08.2022

Pe 11 şi 12 august, în mai multe zone din Sfântu Gheorghe va fi oprită circulaţia rutieră

ParCult în luna august: concerte și proiecții de film în aer liber
04.08.2022

O serie de evenimente, concerte și proiecții de film în aer liber va avea loc și în luna august pe scena din Parcul Memorial '56, în cadrul ParCult.