ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Din ce în ce mai multe filme artistice la Cinema Arta!

18.03.2017

Programul Cinema Artă by Cityplex a atras încă de la momentul deschiderii peste 8 500 de spectatori. Nu e de mirare, căci administratorul cinematografului aduce pentru orașul nostru cele mai noi filme disponibile pe piața distribuției cinematografice. 


Foto: Henning János

După cum s-a accentuat și la ceremonia de deschidere, în cadrul politicii programului pe lângă filmele populare Hollywoodiene au loc și filmele artistice. La această idee trimite de fapt și denumirea celor două săli ale cinematografului: în sala Chaplin, - sală cu o capacitate de primire mai mare, rolul principal aparține filmelor de divertisment cu succes, în timp ce sala Fellini este dedicată filmelor artistice, astfel oricine are posibilitatea să își găsească adevărata experiență cinematografică.

    Foto: Henning János                                

Pentru cei care sunt entuziasmați în mod deosebit de filme artistice recomandăm programele zilelor de miercuri și marți, deoarece proiectarea, într-o proporție mai mare a filmelor artistice la Cinema Artă by Cityplex se desfășoară în aceste zile.
Așadar săptămâna viitoare, pe data de 22 martie (miercuri) orele 21:15, respectiv 23 martie (joi), orele 18:00, publicul din Sfântu Gheorghe este invitat să participe la proiecția filmului Bacalaureat – regizat de Cristian Mungiu.
Emoțiile pentru filmul regizorului român vor începe pe data de 21 martie, la Gala premiilor Gopo, ediția a 11-a, unde în categoria filmelor de lung metraj filmul Bacalaureat a fost nominalizat pentru premiul „Oscar Românesc”, premiul Gopo.
 

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.