ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Relaxare la Şugaş Băi

17.02.2017

Şugaş Băi nu este numai o locaţie ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă, fiind dotat cu teleschi şi tunuri de zăpadă artificială, ci indiferent de anotimp permite de asemenea o varietate de posibilităţi pentru divertisment și recreere.


Sepsi ReKreatív


Staţiuni moderne de schi

Cu pârtiile sale mari și mici Şugaş Băi stă atât la dispoziţia sportiviilor cu experiență cât şi la dispoziția începătorilor. În afara orăşenilor locaţia este frecvent vizitat şi de oaspeţii din localitățile din apropierea municipiului Sfântu Gheorghe, braşoveni.
Echipamentele de schi pot fi închiriate, iar restaurantul Tribel's Aprés Ski oferă oaspeţilor mâncăruri proaspete și o gamă largă de băuturi.

Şugaş Spa

În Şugaş Spa vizitatorii sunt așteptați  de saună, baie cu aburi, bazin cu apă caldă sau rece,  chiar și o sală de fitness îi stă la dispoziție.
Ca o noutate, cardul Rekreativ este cadoul ideal pentru familie, prieteni sau parteneri de muncă. Ca opţiune, fiecare miercuri au loc şi cursuri de înot pentru copiii de 3-5 ani.


Centrul de agrement Şugaş Băi


Sala de fitness

O sală de fitness modern utilată și echipată aşteaptă  oaspeții care vor să facă sport în condiții comfortabile. Tot aici sunt disponibile şi mese de ping-pong, biliard si fotbal de masa pentru cei cărora îi plac  jocurile de echipă.


Centru de tratament

Oaspeții se pot bucura de saună, hidromasaj şi masaj cu pietre jad. Pentru mai multe informații cu privire la serviciile centrului de agrement, despre rezervări și preţuri sunaţi la numărul de telefon 0731085476.


 

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.