ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe caută colegi pentru comunicare administrativă și coordonarea proiectelor

10.10.2016

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea posturilor contractuale vacante la Compartimentul Mass Media. Sunt două posturi de inspector de specialitate, din care unul este cu grad I/A și unul cu grad II. Condiții obligatorii de participare pentru postul de inspector de specialitate grad I/A sunt studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență în domeniile administrației publice, managementul proiectelor, studii europene, comunicare, științe politice, litere sau management cultural, respectiv o vechime în specialitatea studiilor de min. 9 ani. Cerințele obligatorii pentru postul de inspector de specialitate grad II sunt studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență în domeniile comunicării, relațiilor publice, jurnalistică, litere sau marketing, respectiv o vechime în specialitatea studiilor de min. 1 an.

Compartimentul Mass Media al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe coordonează activitățile de comunicare ale orașului, respectiv participă la organizarea evenimentelor care dezvoltă imaginea orașului. Drept urmare, Compartimentul caută colegi care au abilități bune de comunicare, le place să țină legătură cu alte persoane, le plac activitățile de organizare evenimente, sunt familiarizați cu instrumentele mediilor de informare în masă si au abilităţi de copywriting.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 19 octombrie la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Resurse Umane (tel.: 0267 316957 / 126).
 
Informații detaliate, bibliografia obligatorie, respectiv lista documentelor necesare pentru întocmirea dosarului de înscriere pot fi găsite pe pagina http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=255.

Vă dorim succes!
 

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.