ro
 
Miercuri, 01. May 2024.

În atenţia solicitanţilor ajutorului pentru încălzire

12.11.2012

Dosarele de solicitare pot fi depuse pe strada Erege, nr.19, până pe data de 20 noiembrie, dacă solicitanţii doresc să primească acest ajutor întregul sezon de încălzire (noiembrie 2012 – martie 2013).

Cererile de solicitare a ajutorului de încălzire se pot depune până în data de 20 a fiecărei luni, dar cele care vor fi depuse după data de 20 noiembrie, vor primi ajutorul doar pentru lunile rămase, până în martie. De exemplu, o familie care va depune cererea până la data de 20 decembrie, va primi ajutorul doar pentru patru luni.

Pentru solicitare sunt necesare: cerere tip şi ultima factură de gaz.

Componenţa familiei poate fi justificată prin copii ale următoarelor acte:
carte de identitate sau buletin de identitate pentru fiecare membru adult al familiei; certificatul de naştere al copilului (copiilor); certificat de căsătorie, certificat de deces, sentinţă de divorţ ; hotărârea judecătorească definitivă de încredinţare în vederea adopţiei sau, după caz, de încuviinţare a adopţiei, potrivit legii; hotărârea judecătorească sau, după caz, hotărârea comisiei pentru protecţia copilului privind măsura plasamentului, potrivit legii; decizia directorului general al direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului sau, după caz, hotărârea judecătorească privind măsura plasamentului în regim de urgenţă, potrivit legii; hotărârea judecătorească de instituire a tutelei/curatelei sau, după caz, dispoziţia autorităţii tutelare, potrivit legii.


Adeverinţe de venit pentru fiecare membru de familie: cupon de pensie, adeverinţă de la locul de muncă, adeverinţe eliberate de Administraţia Finanţelor Publice, adeverinţă alocaţie de stat pentru copii, (mandat poştal, extras de cont), pentru elevi peste 18 ani adeverinţă de la şcoală, pentru studenţi adeverinţă de venit  eliberată de Administraţia Finanţelor Publice;

Este necesară o copie după buletinul titularului facturii - în cazul în care solicitantul nu este aceeaşi persoană cu titularul facturii; în cazul în care adresa de pe factură şi carte de identitate nu corespund, rugăm sa depuneţi acte doveditoare cu privire la şederea Dvs. la adresa respectivă ( contract de închiriere, contract de vânzare, adeverinţă de la asociaţia de proprietari etc).
Trebuie depusă la dosar şi o adeverinţă pentru teren agricol pentru toate persoanele care au împlinit 18 ani, eliberată de către Primărie (compartimentul de Registru Agricol) ; şi copie după actele doveditoare despre deţinerea în proprietate a unor imobile sau autovehicule (talon sau contract de vânzare-cumpărare) pentru toate persoanele care au împlinit 18 ani.

 

O sărbătoare mare cu o amprentă ecologică mică: cea de-a 31-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe a luat sfârșit
30.04.2024

Se estimează că de multă vreme nu a mai ieșit atât de multă lume la un concert la Zilele Sfântu Gheorghe cum a fost duminică sau chiar sâmbătă seara: zeci de mii de oameni au ieșit din casele lor datorită vremii frumoase și a programului de înaltă calitate oferit. Cea de-a 31-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Reducem amprenta ecologică a Zilelor Sfântu Gheorghe: se folosesc doar pahare reutilizabile
25.04.2024

În încercarea de a reduce cât mai mult cantitatea de deșeuri generate în timpul evenimentului, organizatorii vor pune la dispoziția cumpărătorilor și comercianților, începând cu ediția din acest an a Zilelor Orașului, doar pahare reutilizabile.

Atenţie! Arderea vegetaţiei uscate este interzisă prin lege!
24.04.2024

Primăria Mun. Sfântu Gheorghe îi informează pe locuitori, atât persoane fizice cât și agenți economici, despre faptul că arderea miriştilor, turbăriilor, litierelor pădurii, stufului, tufărişurilor sau vegetaţiei ierboase este interzisă prin lege.

Noul Skatepark din Sfântu Gheorghe se deschide pentru public pe 1 mai
22.04.2024

În prima zi accesul este gratuit de la ora 11:00, iar din 2 mai programul este zilnic între orele 9:00-22:00

Restricţii de circulaţie cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe
19.04.2024

Traseele autobuzelor care trec prin zona închisă vor fi modificate temporar, iar stațiile de la Casa cu Arcade – Parcul Elisabeta vor fi mutate în dreptul Tribunalului.